2777
2789
عنوان

همش حرص میخورم ازدست مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 36 پست

خدایی مادر شوهرا هم گیر افتادنا

ب بچه یعنی همون نوه بی محلی میکنن عروس ناراحت میشه

خیلی محل بدن باز عروس ناراحت میشه

البته تقصیر خودشونه که حد وسط ندارن 😁

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. من این دوران شما رو سالها پیش گذروندم.الان ناراحتم از اینکه چقدر حساسیت نشون دادم و خودم رو ناراحت کردم.

بچه اول و اخر مال پدر مادره.

تازه اگر به بچه ات محبت کنند یا توجه و حساس باشند خیلی هم خوبه. بچه ات یک منبع عاطفی دیگه به اسم مادر بزرگ داره.

بی خیال باش. خوش باش

خب دیگه خودش رو از شما دانا تر و کار بلد تر میدونه چون تجربه داشته و حالا ممکنه اینکارا رو از سردلسوزی انجام داده باشه که شما اذیت نشی، حساسیت نشون نده عزیزم، قرار نیست که همیشه ایشون پیشتون باشن، بزار وقتی هست هر کاری میخواد بکنه

استارتر الکی حساس نشو

منم میرم خونه مادرشوهرم، همینجوری هستن. هی میچسبن به بچه من

منم از خدا خواسته میرم استراحت میکنم

مطمئن باش هرچقدرم محبت کنن، بازم بچه چشمش به مادر و پدرشه پس الکی حرص نخور

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
بهتر بزار پیشش باخیال راحت باشوهرت برو تفریح اینقد اینکارو بکن تاخودش بیاره بهت بده

اینم خوب فکریه مادرشوهرا تا ببینن داری با یه چی کیف می کنی سریع برعکسشو انجام می دن