قبول دارم که همه نوه هاشونودوس دارن ولی تو ایام عید که اومدیم خونشون نمیزاره بچه رو بغل کنم اگه بغلم باشه میادفورا از بغلم میگیرن یا اگه ببینه دارم غذامیدم قاشق روازدستم می کشه که خودش غذا بده.بچه رو بغل کردم بوسیدم فورااومدازدستم کشید گفت توبچتوهرچقدردوس داری من هزاربرابر دوس دارم جوری با بچه نه ماهه من برخورد میکنه که بچه فقط سمت اون بره اون رو بچه یه لحظه تو اتاق پیش من بود خورد زمین فوری اومدداخل گفت بلد نیستی از بچه مراقبت کنی .بچه پیش من که بوده هیچی نشده .کلا ناراحتم چکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب دیگه خودش رو از شما دانا تر و کار بلد تر میدونه چون تجربه داشته و حالا ممکنه اینکارا رو از سردلسوزی انجام داده باشه که شما اذیت نشی، حساسیت نشون نده عزیزم، قرار نیست که همیشه ایشون پیشتون باشن، بزار وقتی هست هر کاری میخواد بکنه
منم میرم خونه مادرشوهرم، همینجوری هستن. هی میچسبن به بچه من
منم از خدا خواسته میرم استراحت میکنم
مطمئن باش هرچقدرم محبت کنن، بازم بچه چشمش به مادر و پدرشه پس الکی حرص نخور
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!