2777
2789
عنوان

دو قلو

258 بازدید | 14 پست

سلام خانما. کسی اینجا هست که با قرص یا امپول دوقلو باردار شده باشه میشه راهنمایی کنید یا اسم داروها رو بگید لطفا 🙏🙏🙏🙏🙏

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

عزیزم باید بری دکتر حتما و فولیکولات تپل بشن بعد آمپول بزنی ممکنه تازه بگیره 

ما ارثی دوقلو داریم بارداریش خیلی ریسکه الان یک ماه هست استراحت مطلقم خیلی استرس داره بنظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها جاری من امروز آزمایش بتا داده جوابش 2730بود دوتاساک هم دیده ‌‌‌شده حالا دکترگفته یکی ازساکا کوچیکتره کسی بوده اینجوری دوقلو داشته باشه بااین بتا

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
عزیزم باید بری دکتر حتما و فولیکولات تپل بشن بعد آمپول بزنی ممکنه تازه بگیره  ما ارثی دوقلو دا ...

این ازمایش رو باید وقتی حامله شدی بدی یا قبلش میخوام امپول بزنم 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧
سلام عزیزم سرخود چیزی استفاده نکن ممکنه برات کیست درست بشه تحت نظر دکتر باش حتما

مرسی عزیزم 

این ازمایش رو باید وقتی حامله شدی بدی یا قبلش میخوام امپول بزنم 

عزیزم قبلش باید از اول پریودیت قرص بخوری دوست من دوفاستون خورد دوقلو داره ارثیم ندارن عزیزم برو حتما دکتر

بچها جاری من امروز آزمایش بتا داده جوابش 2730بود دوتاساک هم دیده ‌‌‌شده حالا دکترگفته یکی ازساک ...

چند روز عقب انداخته بود که آزمایش داد بتاش اینقدر شده

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

منطورتون از عقب انداختن چیه بعضی کلمه ها رو اینجا میبینم اصلا سر در نمیارم یا این بتا چیه

عزیزم قبلش باید از اول پریودیت قرص بخوری دوست من دوفاستون خورد دوقلو داره ارثیم ندارن عزیزم بر ...

مرسی خانمی ممنون از راهنمایت

با سلام مامانهای دو قلو و چند قلو اگه دوست دارید در گروه تلگرام با هم باشیم لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید 

دوقلوها و چندقلوها
مخصوص مامانهای  دوقلو و چندقلو
https://t.me/dogholohavachandgholoha