2777
2789

سلام دوستای گلم خوووبین 

ماهه اوله دارودرمانی میکنم 

تنبلی تخمدان دارمو کلا ۶ماه یکبار پریود میشدم 

امپول اچ سی جی رو ۲۳اسفند زدم 

موعد پریودمم ۷ فروردین بود که گذشت 

بیبی چک گذاشتم منفی شد ☹️ 

میخوام بدونم الان که از امپولم ۱۶ روز گذشته و از پریودم ۳-۴روز تکلیفم چیه 

بازم منتظر بمونم ازمایش بدم یا باید برم دکتر امپول بده بزنم تا پریود شم؟؟؟؟ممکنه لطف کنید راهنماییم کنید

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو یه تاپیک دیگه گفتم  ۱۸ روز بعد امپول اگه باردارنشی پریود میشی دوفاستونم نخوردی؟

ببخشبد عزیزم خییییییییلی نگرانم دستم به جایی بند نیست 

مرکز ناباروری که میرم جواب تلفن هم نمیدن تاااا اخر تعطیلات مجبورم مزاحم شما دوستای نازنینم بشم تا جواب سوالامو بگیرم

شما میگین برم تا پس فردا ازمایش بدم اگر منفی بود و هنوز  پریود نشده بودم برم پیش ماما تا برام پروژسترون بنویسه؟؟؟؟

خدایا شکرت 
ضمنا مگه امپولو روز چند سیکلت زدی که ۱۶ روز ازش میگذره و سه چهار روز از موعدت البته شایدم بارداری و ...

مررررررسییییی عزیزدلم والا بیبی چک لعنتی 😭 منفی شد

۲۳ اسفند امپول زدم تو تاپیک کامل نوشتم مهربونم 

خدایا شکرت 
عزیزم تو یه تاپیک دیگه گفتم  ۱۸ روز بعد امپول اگه باردارنشی پریود میشی دوفاستونم نخوردی؟

عزیزم دوفاستون ماهه قبل دکتر بهم داد تا پریود شمو بعد قرص های لتروزول و تاموکسیفن و تجویز کرد به علاوه سونو های مکرر تو پریودی و ... امپول گونال اف و اچ سی جی 

خدایا شکرت 

عزیزم تا ۱۸ روز بعد امپول زمان هست که اگه زبونم لال باردار نشی حتما پریود میشی ولی اگه نشدی پس احتمال زیاد بارداری و به بی بی توجه نکن

تا ۵شنبه که همه جا تعطیله صبر کن تا اونموقع اگه پری نیومد برو دکترت بگو بهش

عزیزم تا ۱۸ روز بعد امپول زمان هست که اگه زبونم لال باردار نشی حتما پریود میشی ولی اگه نشدی پس احتما ...

ممنونم زر اندام جوووونه مهربووونم با حوصله راهنماییم میکنی پس همین کارو میکنم چشششششم مرسی عزیزدلممم 😘  تا پنجشنبه ببینم چی میشهههه

خدایا شکرت 

عزیزم دوفاستونو خودت سعی کن از ۱۴سیکلت شبی دوتا بخوری تا اگه باردار نبودی لا اقل پریود بشی و منتظر پزیودت نمونی بری دنبال امپول پروژسترون و اگه باردارشدی ان شالله جای نی نی رو محکم میکنه منکه هرماه میخورم چون مطمئنم بعد دوفاستون اگه باردارنشم پریود که حتما میشم

خواهش میکنم گلم ان شالله بزپدی خبر بارداریتو میشنوم بع منم دعا کن منم شرایطم مثه توعه 

دنبال امپول پروژسترون نباش اصلا چون اگه باردار نباشی حتما پریود میشی چون یکی از کاربرا اینجوری بوده بی بی نشون نداده رفته امپول پروژسترون زده سقط شده 

عزیزم دوفاستونو خودت سعی کن از ۱۴سیکلت شبی دوتا بخوری تا اگه باردار نبودی لا اقل پریود بشی و منتظر پ ...

وای چه جالب اصلا نمیدونستم 

دکتر هم چیزی بهم نگفته بود 😕 

مشکله منم الان همینه نمیدونم باردارم که پریود نشدم یا کلا همون معضل پریود نشدنه همیشگیمه 

متوجه شدم پس هم زمان که برای بارداری اقدام میکنمو دارو میخورم دوفاستون رو هم استفاده کنم 

نمیدونم چرا دکتر بفکر پریودیه من نبود بهم این موردو گوشزد کنه وای که چقدر ازت ممنونم من 😘

خدایا شکرت 
خواهش میکنم گلم ان شالله بزپدی خبر بارداریتو میشنوم بع منم دعا کن منم شرایطم مثه توعه  دنبال ا ...

وااای چه وحشتنااااک 

اخییی ☹️

نه من که قطعا قبلش ازمایش میدادمو اینکارو میکردم 

ولی حالا که شما گفتی سمتش هم نمیرم عزیزممم😣 

ممنونم عزیزدلم از ته قلبم دعا میکنم ایشالله هممون امتظارمون امسال به پایان برسه و نینی دارشیم 😍 

خدایا شکرت 

خواهش میکنم عزیزم خودت برای خودت دکتر باش اونا که دلشون نمیسوزه 

به منن تجویز نکرده ولی قبلنا که میرفتم برای درمان تنبلی یه دکتری تجویز کرده بود  محال بود دوفاستن بخورم پریودم عقب بیفته دقیقا تنظیم میکنه و مطمینی که اگه باردار نبودی لا اقل پریود میشی اعصابت خورد نمیشه

اخه بعضیا بتاشون دیر بالا میره یا لقاحشون دیر انجام میشه  بی بی نشون نمیده پس تا پریود نشدی امیدوار باش که ان شالله خیره 

راستی عزیزم 

گفتی با امپول هر ۶پاه پریود میشدی؟ یعنی با نتفورنین و دوفاستون پریود نمیشدی؟