2777
2789
عنوان

اعصابم..🙇

105 بازدید | 7 پست

سلام عصر بخیر

یه چیزی اعصابمو بهم ریخته....در مورد ظاهرم

موهام دارن سفید میشن( ارثی) رنگ میکنم و دکتر شب سنتی هم رفتم اما به هر حال حالم رو خراب میکنه

چاق بودم و همین باعث شده ترک پوست زیاد و کمی هم شلی پوست داشته باشم

و یه سری چیزای کوچیک دیگه

خیلی ذهنم درگیره چیکار کنم فکرم آروم بشه؟ اگه بخوام مجرد بمونم هیچ مشکلی ندارم با خودم و اطرافیانم اما برای ازدواج اصلا نمیتونم خودمو توجیه کنم...از طرفی مامانم خیلی دوست داره ازدواج کنم

انقدر درگیر این قضیه ام که حالم از خودم بهم میخوره

شما از این مشکلات تو ظاهرتون دارین؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه که 

هر ادمی ممکنه از این مشکلات ظاهری داشته باشه 

منم ترک پوست دارم موهامم داره سفید میشه چون قبلا چاق بودم الان لاغر شدم پوست بدنم شل شده دماغم عمل لازمه و پر مو هم هستم 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
کاش مشکلات منم همشون برا ظاهرم بودن    

عزیزم این هم یک مشکله و میتونه برام دردسر ساز باشه.هر کسی مشغولیات ذهنی خودش رو داره این حرف شما برام بی مفهومه

عزیزم این هم یک مشکله و میتونه برام دردسر ساز باشه.هر کسی مشغولیات ذهنی خودش رو داره این حرف شما برا ...

بله بایدم بی مفهوم باشه😑

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
بله بایدم بی مفهوم باشه😑

بی مفهومه چون درک نمیکنید غیر از شما و مشکلاتتون افراد دیگه با مشکلات دیگری وجود دارن..من تاپیک زدم تا باهام صحبت کنن دلداریم بدن باهام همدردی کنن بهم راهکار بدن نه اینکه بهم بگن کاش مشکلات من هم در حد تو بود...به هر حال انشالله مشکلاتتون حل بشه

بی مفهومه چون درک نمیکنید غیر از شما و مشکلاتتون افراد دیگه با مشکلات دیگری وجود دارن..من تاپیک زدم ...

😑😑😑😑

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم