2777
2789
عنوان

پایین آمدن جنین لطفا کمک کنید

2002 بازدید | 36 پست

سلام خانما هفته ۲۶ بارداری هستم و سرکلاژی

امروز برا تست گلوکز تا ازمایشگاه رفتم و برگشتم و پله بالا پایین کردم

حالا از وقتی برگشتم حس میکنم بچم اومده پایین و فقط پایین ضربه میزنم حس میکنم به واژنم میزنه وحشت کردم نکنه یه طوری بشه خدایی نکرده😭😭

اون پاهاشه ک اونجاس .. خودش بالاس نترس

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قبل این فقط تو پهلوهام تکون میخورد یهو رفته پایین😔

واسه منم همونجا رو میزنه.. هفته ۲۲ هستم ...

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
هفته ۲۲ طبیعیه که پایین باشه بعد چند هفته میاد بالا

عزیزم .. مرسی . نمیدونم انشالله ک چیزی نیس . استراحت کن

کی سرکلاژ شدی ؟

منم سرکلاژ اما دکترم گفت استراحت مطلق و خونگیری آزمایش امپول تو خونه میان میزنن ..پله که مطلقا نباید برو

حالا منم هفته 27 این مدلی بودم احساس میکردم پای بچه میخوره پایین تر بن قسمت بدن که بعدش خوب شدم حس کردم جنین جابجا شده 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
کی سرکلاژ شدی ؟ منم سرکلاژ اما دکترم گفت استراحت مطلق و خونگیری آزمایش امپول تو خونه میان میزنن ..پ ...

مگه تو خونه میان ؟؟؟من نمیتونم واقعا بیرون برم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
کی سرکلاژ شدی ؟ منم سرکلاژ اما دکترم گفت استراحت مطلق و خونگیری آزمایش امپول تو خونه میان میزنن ..پ ...

ا واقعا من هفته چهارده با سرویکس ۲۵ سرکلاژ شدم اخه تست گلوکز رو ننیشه خونه انجام داد طول سرویکس شما چند بود؟

مگه تو خونه میان ؟؟؟من نمیتونم واقعا بیرون برم 

عزیزم من امپول هپارین زیر جلدی خودم میزنم 

امپول عضلانی هفته گی بود ماما پول دادم میومد 

آزمایش دکتر گفت تو خونه بگیر خودم ازمایشگاهیم از خودم خون میگیرم میبرن برام

شما زنگ بزن امداد سلامت هر کجا شهری،که هستی داره 

خودت بدبخت نکن تو این پله ها که خطر داره 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
ا واقعا من هفته چهارده با سرویکس ۲۵ سرکلاژ شدم اخه تست گلوکز رو ننیشه خونه انجام داد طول سرویکس شما ...

منم هفته 16 ..27 بود شکر خدا تا آلان 27 هست 

چرا نشه ...با آزمایشگاه هماهنگ کن خونگیری خونه دارن اکثرا یا وقتی میری بگو بیان پایین خون بگیرن

طول سرویکست چند بود گلم؟

27بود عزیزم 

تا آلان استراحت مطلق مطلق بودمااا