2777
2789
عنوان

پایین آمدن جنین لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 36 پست
بعد چیکار کردی که نینی بالاتر رفت کار خاصی کردی؟

سرکلاژ آخرین کاری که دکتر میکنه 

فقط استراحت مطلق میتونه شرایط ثابت نگه داره طول سرویکس بالا نمی ره ....باید کسایی که سرکلاژ میکنن فقط استراحت کنن

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

27بود عزیزم  تا آلان استراحت مطلق مطلق بودمااا

منم مطلقم فقط برا دسشویی بلند میشم و این سری که رفتم تا ازمایشگاه حتی پیشه دکترمم مامانمو میفرستم

شما کار خاصی کردی نینی اومد بالا؟

منم مطلقم فقط برا دسشویی بلند میشم و این سری که رفتم تا ازمایشگاه حتی پیشه دکترمم مامانمو میفرستم ش ...

عزیزم شما اصلا نباید بیرون بری نمیخوام دلهره بهت بدم فقط میگم محکم کاری،کن 

من استراحت مطلقم جوری،که دسشوی فرنگی میزم آروم ..حمام هفته ای یکبار. اونم ایستاده دو سه دقیقه ای.. غذا نیم خیز میشم میخورم....اصلا بلند نمیشم 

فقط دو بار رفتم سونو اونم انومالی نزدیک عقب ماشین خوابیدم خیلی آروم آوردم بردنم مطب دکتر که اصلا گفت نیا خاهرم سونو میبره دارو میگیره میاره 

باز خوبه خودم امپول میزنم خون میگیرم نصف کارم کم میشه 

بیرون دیگه نرو هرشب پات بزار رو بالشت بالا باشه بخاب

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عزیزم شما اصلا نباید بیرون بری نمیخوام دلهره بهت بدم فقط میگم محکم کاری،کن  من استراحت مطلقم ج ...

منم دقیقا مثله شما استراحت میکنم حتی غذا نیم خیز دعا کن نینیم بیاد بالا😢😢

خونه مادرمم پله داره باید همین کارو کنم زنگ بزنم امداد

پله دکترم خیلی تاکید کرد بهم ....منم سه تا پله ورودی سالونمون هست اما فقط دو بار بیرون رفتم اونم آروم 

منم آمدم شهرستان خونه مامانم همش بنده خدا پرستاریم میکنه 

منم دقیقا مثله شما استراحت میکنم حتی غذا نیم خیز دعا کن نینیم بیاد بالا😢😢

عزیزم از کجا میگی آمد پایین ؟

شما که سرکلاژ دهانه رحم بسته هست بیاد پایین که خدا نکرده سریع باز میشه 

پله دکترم خیلی تاکید کرد بهم ....منم سه تا پله ورودی سالونمون هست اما فقط دو بار بیرون رفتم اونم آرو ...

منم‌مامانم پرستاری میکنه یه ماهه اومدم خونه مادر شوهر حالا باز میخام برم خونه مامانم

منم‌مامانم پرستاری میکنه یه ماهه اومدم خونه مادر شوهر حالا باز میخام برم خونه مامانم

دیگه تا اینجا آمدیم بقیش دست خداست 

بارداری اولته؟

عزیزم از کجا میگی آمد پایین ؟ شما که سرکلاژ دهانه رحم بسته هست بیاد پایین که خدا نکرده سریع باز میش ...

ببین تکوناش تو پهلوهام بود صبح رفتم ازمایشگاه پله که بالا اومدم از اون موقع یه بند پایین تکون میخوره

عزیزم من امپول هپارین زیر جلدی خودم میزنم  امپول عضلانی هفته گی بود ماما پول دادم میومد  ...

اره واقعاااا پدر ادمو درمیارن الاف میکنن چندساعت 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
ببین تکوناش تو پهلوهام بود صبح رفتم ازمایشگاه پله که بالا اومدم از اون موقع یه بند پایین تکون میخوره

اهمیت نده چرخیده عزیزم 

نه عزیزم من سابقه دارم  هفته ۲۱ زایمان زودرس داشتم این یکی رو سرکلاژ شدم

منم دو تا سقط داشتم 

ان شاالله خدا تا آخر همراهمونه سالم بغل میکنیشون 

تاریخ زایمان من 31خرداد شما چی ؟