2777
2789
عنوان

خواهر شوهرام اذیتم میکنن

261 بازدید | 6 پست

سلام 

به نظرتون چیکار کنم؟

عقدم.طی بحث و دعوا با خانواده شوهرم ارتباطم خیلی خیلی کم کردم.چند ماه بود خونشون نرفته بودم.گیر میدادن به شغلم و ..حالا دو بار عید تا الان رفتم خونشون گیر دادن به سوهرم زنت باید کار کنه.قشنگ پدر شوهرم به شوهرم میکه به زنت بگو پاشه بره کمک کنه.کلا دوبار مهمونی بوده.یبار مامان و بابا و خودم برای عید نگه داشتن.یبار دختر عموش پا گشا کرده بودن.

حالام هر عید دیدنی که میریم شروع کردن هی دو تا خواهر شوهرام که مجردم هستن به صاحب خونه میگن کمک نمیخواین و میدوان تو اشپزخونه برای میوه اوردن و اینا که بگن ببین ما مهمونیا کار میکنیم.در صورتی که تا پارسال تکون نمیخوردن

بچه ٣ساله مگه كه اذيتت ميكنن!😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.