2777
2789
عنوان

هم من هم شوهرم شکاکیم

253 بازدید | 8 پست

دوستان من به نامزدم  شک دارم و مدام به روش میارم درحالی که عقلم میگه هیچ کاری نمیکنه ولی بازبهش تهمت میزنم . دست خودم نیس اونم کارایی میکنه که من بهش تهمت بزنم .مثلا چن روز پیش از کارش مرخصی گرفته دو روز به هیچکیم نگفته (یه شهر دیگه کار میکنه)گوشی هم نداشته ولی تو همین چن روز خریده ولی بهم حتی یه زنگ نزدع. اخر هفتا هم همیشه میاد ولی این دفه نیومد وقتی هم اومد اصلا به من سر نزد وقتی رفت فهمیدم اومده.  بعدش خودش پیام داده ازش دلیل خواستم میگه ازت ناراحت بودم حالا سر چی خدا داند. میگه من تورو دوست دارم و فلان ولی کاراش برعکسه. البته اونم بهم شک میکنه ولی بعدش که میفهمه اشتباهه هیچ معذرتم نمیخاد .کمکم کنین حس میکنم داره رابطمون سرد میشه خیلی زیاد 😢

گناه بزرگ منی

فقط انقدر می دونم  ک  با شک و تردید  نمیشه زندگی کرد ...

اصلاح کنید خودتونو  و روابط تونو 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارایی که کرده واقعا عجیب بودن باید بابتشون توضیح بده 

البته قبلش بین خانواده هامون یه بحثی پیش اومده بود و حس میکنم بخاطر این ناراحت بودیه جوری انگار میخاد بهم فشار بیاره حرفشو قبول کنم. از شما چه پنهون خیلی وابسشم .تاحالا همچین کاری نکرده بود .به هر حال ازش خواستم ثابت کنه بهم و تا اون موقع اصن بهم زنگ نزنه چند روزه سر حرفم موندم. 

گناه بزرگ منی

البته عزیزم منم بودم شک میکردم و این که بیاد به من سرنزنه که دیگه هیچی کلا کارای نامزدت شک برانگیز ...

بهشم میگم اگه من این کارو بکنم تو چیکار میکنی میگه طلاقت میدم . میگه من مردم فرق میکنه اخه این درسته ؟؟برای رسیدن به من هر کاری کرد ولی الان ...😢

گناه بزرگ منی