2777
2789
از چندسالگی گذاشتی تو مهده؟ الان پسره من دو سالو نیمشه ۳سالگی میخوام بذارم کلاس آی مت ,۵سالگی ام چرت ...

نه تو سرای محله از ۱۸ ماهگی داره کلاسو....الان سه سالش باز بعد عید میریم کلاسو ..نه کلاس دیگه نمیزارم کلان نمیخوام پیش پیش چیزی یاد بگیره بعد ها کلاسو درس و معلم و مدرسه  واسش خسته کننده میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
آی مت چیه؟بگو عزیزم پسرم همسن پسرته  خیلی باهوشه میخام استفاده کنه از هوشش

یه جور کلاس ریاضیه که مفاهیم ریاضی رو با بازی بهش یاد میدن فامیل ما بچش ۵سالشه مدال جهانی آورده از سه ونیم سالگی گذاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو سرای محله از ۱۸ ماهگی داره کلاسو....الان سه سالش باز بعد عید میریم کلاسو ..نه کلاس دیگه نمیزار ...

خوب اگه بچت باهوش باشه میتونه جهشی بخونه دیشب یه دختره ۱۶ساله اومده بود مسابقه برنده باش میگفت دانجوی پزشکی میخونه میگف سه تاسه تا کلاسارو جهشی خوندع

خوب اگه بچت باهوش باشه میتونه جهشی بخونه دیشب یه دختره ۱۶ساله اومده بود مسابقه برنده باش میگفت دانجو ...

تازگی شده سه ساله دوست ندارم ترجیح میدم بچگی کنه الانم تو کلاس خلاقیت بازیو اهنگو رقصو ورزشه و بینش اموزش اعداد اشکال رنگا و کاردستی گل بازی اشپزی عروسک سازی  نقاشی اب رنگ گواش چیزای ساده ک بجه ها بتونن اتجام میشه...خودش تا ۱۵ بلد بشماره رنگا رو بلده غذا هارو میشناسه اسمو فامیلشو بلد بلند میگه خجالت اینا نداره  با همسالانش میجوشه باقی وقتاشم تو پارک و  خانه بازی و استخر...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تازگی شده سه ساله دوست ندارم ترجیح میدم بچگی کنه الانم تو کلاس خلاقیت بازیو اهنگو رقصو ورزشه و بینش ...

از کی گذاشتی کلاس خلاقیت پسرم دوسالو نیمشه بنظرتون مهده کودک خوبه یا کلاس خلاقیت پسرم تنهاست دوست دارم یه جا بذارم بره خوش بگذره بهش ممنون میشم راهنمایی کنید

از کی گذاشتی کلاس خلاقیت پسرم دوسالو نیمشه بنظرتون مهده کودک خوبه یا کلاس خلاقیت پسرم تنهاست دوست دا ...

من از دوسال بردمش...از ۱۸ ماه داره....مهد فعلا نبردم.....هنو خودشو تو دستشویی نمیتونه بشور دلم نمیاد مهد بزارم ....خانه بازی ساعتی میزارم خودم پشت در میشینم اونجام مربی داره نقاشیو شعر یاد میدن....اول جایی ببر ک خودت باشی پیشش تو کلاس خلاقیت مادرا ته کلاس میشینن...پسرم تا دو ماه اصلا جلو نمیرفت روزا اول ک پشتم قایم میشد...الان تا بغلو بوس نده ب مربی بیرون نمیاد گوش میده بازیا گروهی دارن همکاری میکنه ...شبیه کارگاه مادر کودک ...ی هوووو جداش نکن... شاییید مهر ۹۸ نوشتمش مهد ی ماه امتحانی ببینم خوشش میاد

من از دوسال بردمش...از ۱۸ ماه داره....مهد فعلا نبردم.....هنو خودشو تو دستشویی نمیتونه بشور دلم نمیاد ...

ممنون از راهنمایتون امیدوارم کوچلوت آینده خوبی داشته باشه با تلاش شما