2777
2789
خخخخ چقدر روانی و حرفه ای بود من شک کردم ازونجا که کفت تو اتاق بیهوشی گفته بهش تجاوز شده

اره چقدر وارد بود من که شک نکردم خدایی

برای رسیدن به آرزوم یه صلوات میفرستی با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای !!! بچه ها من معمولا تاپیکای دروغو تشخیص میدم فرداشم معلوم.میشه دروغ بوده ولی این یکی خیلی حرفه ای بود !!! خیلی غصه خوردم خاک بر سرش عقده ای خود نما ولی استعداد خیلی زیادی تو دروغگویی و داستان سازی داشت !!!

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
وای !!! بچه ها من معمولا تاپیکای دروغو تشخیص میدم فرداشم معلوم.میشه دروغ بوده ولی این یکی خیلی حرفه ...

حداقل خوشحال شدم همچین بچه بدبختی وجود نداره حداقل یکی کمتر😔😔

منم خیلی حرفشو باور کروم اتفاقا تو همون تاپیک یکی از دوستان گفتن ک استارتر شما محدود کسی هستی ک همه ...

دروغگو خیلی حرفه ای بود ... همه حرفاش باهم همخونی داشت , اصطلاحات دقیق پزشکی میگفت و جوری رفتار میکرد که انگار واقعا داره اینجوری بیماری رو تجربه میکنه و میبینه دیگه به کسی نمیتونم واقعا اعتماد کنم چه قدر دلم برا اریا گرفت ...