2777
2789
عنوان

پدی لاکت

9869 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان

پسرم الان سه ماهو پنج روزشه و رفلاکس پنهان داره ولی خیلی شدید نیست و حساسیت به پروتئن گاوی از وقتی فهمیدم رژیم گرفتم وشیر خودمو میخوره و شبا خوابش بهتر شده

ولی یه هفته ایی هست که پدی لاکت بهش میدم بیست وچهار ساعتی شش قطره ولی انگار از وقتی اینو بهش دادم بیقرار شده خوابش کمتر شده وخیلی،سبک که با کوچکترین صدا از خواب بیدار میشه 

حالا نمیدونم مربوط به این قطره هست یا نه چیزیش شده و کسی بوده که با این قطره خواب بچه اش به هم بخوره وبیقرار بشه واین قطره چقد طول میکشه تا تاثیر بذاره

و باتوجه به اینکه حاوی باکتری های مفیده ایا دیگه بهش این قطره رو بدم یا نه

اگه اطلاعاتی در این مورد دارین بهم کمک کنین

مچکرم🙏

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری
پدی لاکت عالیه  بچه ی بیقرار منو اون آروم کرد  البته پسر من فقط کولیک داشت

پس چرا برای من برعکس شد

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدی لاکت عالیه  بچه ی بیقرار منو اون آروم کرد  البته پسر من فقط کولیک داشت

چقد بهش میدادی

راجب پدیلاکت اینطوری نگوهاااااااااا قاطی میکنم  پدیلاکت زندگی منه عمر منه نفس منه😃😃😃😃

خوش به حالت کاش برای پسر منم همینجوری بود

من ک هرچی دارو دادم به پسرم اصلا اثر نکرد پدی لاکتم اثر نداشت واسش.دکترش میگفت دارو فایده ی زیادی نداره واسه گریه ی بچه.باید بزرگ بشه تا خوب بشه ک واقعا هم همینطور بود

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....
من ک هرچی دارو دادم به پسرم اصلا اثر نکرد پدی لاکتم اثر نداشت واسش.دکترش میگفت دارو فایده ی زیادی ند ...

نمیدونم چرا بعضی ها تاثیری روشون نداره

راجب پدیلاکت اینطوری نگوهاااااااااا قاطی میکنم  پدیلاکت زندگی منه عمر منه نفس منه😃😃😃😃

چرا میدادی بچه ات 

دلدرد داشت میپیچید هم کولیکز هم این رو میدادم الانم میدم به دوتا دخترام حتی از کیدی لاکت هم بهتره بر ...

یعنی با این وجود من پدی لاکت ادامه بدم به نظرتون