2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی سال قبل

149 بازدید | 16 پست

بچهاتون چیزی پارسال یادش مونده مثلا بعضی کلمه ها چ نشانه ای داره دخترم بعضیاشو یادش رفته الان دارم باهاش کار میکنم

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله معلمش بنده خدا طول تابستون کاربرگ می‌فرستاد تاالان که باهاشون کار کنیم یادشون نره

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

من یادمه یه کتاب به ما دادن وقتی کلاس اولو تموم کردم اسمش فصل میوه چینی بود. روزی یک صفحه باید حل میکردیم

مامانمم کتاب فارسیمو میاورد پیشم میگفت از روش بخون واسم من گوش میدم

پسرمن قاطی کرده ولی باهاش کارمیکنم 

کتاب قصه هارومیگم خودش بخونه 

اینطوری کمترفراموشش میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بله معلمش بنده خدا طول تابستون کاربرگ می‌فرستاد تاالان که باهاشون کار کنیم یادشون نره

معلم دخترم هیچی نفرستاد من گاهی ریاضی کار میکردم ولی نشانه های اخر کتاب مثل ث ظ ع تو بعضی کلمه ها یادش نمیاد کدوم ز یا س از لحاظ مدلشون بزاره چون چنتا شکل دارن

بله یادشه.فقط تنبل برا درس خوندن 

کتاب قصه بده بخونه 

ریاضی هم شمارش معکوس تا۹۹ و پنج تا پنج تا معکوس و مستقیم 

محور کمتر بیشتر و جمعو تفریق 

و خیلی خیلیییییی رو مساله تاکید کن چون قدرت درک بچه تونوبالا میبره

منم میخواستم بفرستم مامانم گفت ول کن مسخرت می کنند

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
پسرمن قاطی کرده ولی باهاش کارمیکنم کتاب قصه هارومیگم خودش بخونه اینطوری کمترفراموشش میشه

اره دختر منم ولی دارم باهاش کار میکنم مدرسشونم روزی دوروز گفتن بیان 

بله یادشه.فقط تنبل برا درس خوندن کتاب قصه بده بخونه ریاضی هم شمارش معکوس تا۹۹ و پنج تا پنج تا معکوس ...

دخترم خوندنش خیلی خوب و روونه ولی موقع نوشتن گیج میشه