من همش استرس دارم بچه م به چیزیش بشه نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیتونم از زندگی لذت ببرم حالم خیلی بده کیا اینطورین؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
فکر کنم افسردگی بعد از زایمان گرفتم چون از وقتی زایمان کردم اینطوری شدم خوبم نشدم
هرروز صبح صدقه بذار.آیت الکرسی و چهارقل بخون و بگو خدایا بچمو به خودت سپردم.مطمئن باش چیزیش نمیشه..برای رفع افسردگیتم کارهایی که شادت میکنه انجام بده و از خونه بزن بیرون.هوای آزاد خیلی تاثیر داره
هرروز صبح صدقه بذار.آیت الکرسی و چهارقل بخون و بگو خدایا بچمو به خودت سپردم.مطمئن باش چیزیش نمیشه..ب ...
من به خاطر همین استرس و افسردگیم میرم سرکار یعنی یه روز که تعطیلم توو خونه دیوونه میشم همش به بچه م نگاه میکنم فک میکنم چیزیش شده هروز صلوات میفرستم و قران میخونم ولی نمیدونم چرا به ارامش نمیرسم