2777
2789

نمیتونم قبول کنم که وقتی یکی بدی میکنه بهم بهش خوبی کنم و بسپرمش دست خدا.بعضی ادما  با بدیهاشون عمرتو تباه میکنن گیریم که چند سال بعد خدا جوابشو داد خب چه فرقی بحال من داره منکه دیگه دلمم خنک نمیشه .ولی وقتی انتقام میگیری دلت خنک میشه و مطمئنی اونم مثل تو درد کشیده.دقیقا به همون اندازه .دقیقا سوالم اینه که وقتی یکی بدی میکنه من خوبی کنم در دنیا چه نفعی برا من داره؟ وقتی نه عمرم برمیگرده نه روزای خوشم🤔

عجب صبری خدا دارد...

خدا گفته از حقت دفاع کن و نذار کسی زور بگه بهت به ناحق

کجا گفته که بشین بقیه بهت ظلم کنن ؟؟ 

خودش گفته قصاص 

حالا قصاص فقط اعدام نیست که به حق ، حق رو گرفتنه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست 😂😂😂

ولی خب دوست گلم حداقلش اینه ک وجدان خودمون آرومه . اگه هرکسی باهامون هرجوری رفتار کرد ماهم مثل خودش رفتار کنیم پس شخصیت و منیت خودمون چی میشه این وسط !!!

منم همیشه واگذار میکنم به خدا چون اون از من قدرتمندتره و بلافاصله کینه ی طرفو از دلم خارج میکنم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
خدا گفته از حقت دفاع کن و نذار کسی زور بگه بهت به ناحق کجا گفته که بشین بقیه بهت ظلم کنن ؟؟  ...

خدارو شکر .پس یعنی با گل گل باشم و با خار ،خار 

درسته؟ این بهترین تعبیره

عجب صبری خدا دارد...
لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست 😂😂😂 ولی خب دوست گلم حداقلش اینه ک وجدان خودمون آرومه . اگه هر ...

من لعنتی خیلی کینه ای ام.الانم قصد دارم ضربه مهلک و جبران ناپذیری به یک نفر که اذیتم کرد و دلمو شکست وارد کنم😔😔

عجب صبری خدا دارد...
خدارو شکر .پس یعنی با گل گل باشم و با خار ،خار  درسته؟ این بهترین تعبیره

از طرفی هم خدا گفته ببخش تا بخشیده بشی بگذر تا بگذرم ازت

متعادل رفتار کن عزیز

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

خودت داری میگی این دنیا... از دنیایی حرف میزنی که محدوده و هواست به دنیای بی نهایت نیست

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خودت داری میگی این دنیا... از دنیایی حرف میزنی که محدوده و هواست به دنیای بی نهایت نیست

اخه پس اگه این دنیا مهم نیست پس اصلا چرا به وجود اومده .یعنی فقط دنیا اومدیم زجر بکشیم؟ گیج شدم

عجب صبری خدا دارد...
من لعنتی خیلی کینه ای ام.الانم قصد دارم ضربه مهلک و جبران ناپذیری به یک نفر که اذیتم کرد و دلمو شکست ...

دوست عزیزم میگن کوتاهترین صبر خدا ۴۰ ساله و خدا بهترین انتقام گیرندست . 

اینجور مواقع بگو خدایا من به خاطر تو میبخشم و بهتریت سزا رو واسه کارش میذارم به عهده ی تو . 

دقیقا خدا زمانی جواب طرفو داد که من حتئ دیگه فراموش کرده بودم ظلمشو ، این تجربه ی منه . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اخه پس اگه این دنیا مهم نیست پس اصلا چرا به وجود اومده .یعنی فقط دنیا اومدیم زجر بکشیم؟ گیج شدم

دنیا نیومدیم که فقط زجر بکشیم... اما برا خوشی وهمه چی گل و بلبل هم نیومدیم. فلسفه ی خلقت آزمایش شدن و سختی کشیدنه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دوست عزیزم میگن کوتاهترین صبر خدا ۴۰ ساله و خدا بهترین انتقام گیرندست .  اینجور مواقع بگو خدای ...

خب اونقدر گذشته و دیگه اون مدتی که زندگیت تباه شده برنمیگرده پس چه بدرد میخوره این انتقام.

عجب صبری خدا دارد...
دنیا نیومدیم که فقط زجر بکشیم... اما برا خوشی وهمه چی گل و بلبل هم نیومدیم. فلسفه ی خلقت آزمایش شدن ...

همینو میخواستم بدونم .پس دنیا اومدیم سختی بکشیم. الکی ازمایش بشیم. ☹

عجب صبری خدا دارد...
همینو میخواستم بدونم .پس دنیا اومدیم سختی بکشیم. الکی ازمایش بشیم. ☹

اگر الکی بود اینهمه پیامبر و امام و قیامت و جزا و پاداش نبود. 

اگر الکی بود دنیایی بعد این دنیا وجد نداشت... اونم یه دنیای بی نهایت... 

یعنی جواب آزمایشات این دنیا که پاداش الهی هست؛ بی نهایته و تموم نشدی