الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی من هم خودم هم چند تا اطرافیانم طبق تاریخ سونو غربالگری مرحله اول زایمان کردیم.نمیدونم همون ان تیِ فک کنم،آره؟؟؟
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
تاریخ زایمان دو هفته زودتر یا دیرتر هم میتونه طبق اولین روز اخرین پریود باشه
یعنی الزاما یه تاریخ ثابت و مشخص که طبق سونو و lmp باشه نیس، بهترین زمان ۳۷هفته کامل و بیشتر که با درد رحمی منظم یا ترشح خونابه و یا پاره شدن کیسه اب همراهه
اگه ان تی درست باشه فردا زایمانمه اما علائمی ندارم دکترمم نیس
منم هیچ علائمی نداشتم.یکهفته بود که یک شب در میون میرفتم نوار میدادم،۴۰ هفته و دو روز بودم که رفتم نوار بدم بیمارستان و برگردم که گفتن خوب نیس و باید بمونی.هیچی علائم همنداشتم حرکات نی نی هم خوب بود
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒