2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین لطفااا

92 بازدید | 21 پست

سلام لطفا هرکی تجربه داره بگه.من طبق ان تی فردا تاریخ زایمانمه.طبق پریودی 18طبق ازمایش خون غربالگری16.بنظرتون ممکنه ان تی اشتباه باشه.شما با کدوم تاریخ زایمان کردین.ممکنه سونو بزرگتر نشون بده بچرو لطفا اطلاعاتی دارین بدین خیلی نگرانم.علائمی هم ندارم

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیس

ولی من هم خودم هم چند تا اطرافیانم طبق تاریخ سونو غربالگری مرحله اول زایمان کردیم.نمیدونم همون ان تیِ فک کنم،آره؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اصلا معلوم نیس ولی من هم خودم هم چند تا اطرافیانم طبق تاریخ سونو غربالگری مرحله اول زایمان کردیم.نم ...

اگه ان تی درست باشه فردا زایمانمه اما علائمی ندارم دکترمم نیس

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
تاریخ زایمان دو هفته زودتر یا دیرتر هم میتونه طبق اولین روز اخرین پریود باشه

یعنی الزاما یه تاریخ ثابت و مشخص که طبق سونو و lmp باشه نیس، بهترین زمان ۳۷هفته کامل و بیشتر که با درد رحمی منظم یا ترشح خونابه و یا پاره شدن کیسه اب همراهه

اگه ان تی درست باشه فردا زایمانمه اما علائمی ندارم دکترمم نیس

منم هیچ علائمی نداشتم.یکهفته بود که یک شب در میون میرفتم نوار میدادم،۴۰ هفته و دو روز بودم که رفتم نوار بدم بیمارستان و برگردم که گفتن خوب نیس و باید بمونی.هیچی علائم هم‌نداشتم حرکات نی نی هم خوب بود

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒