2777
2789
عنوان

چجوری مغرور باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 33 پست

زیادی آویزون بازی درآوردی فکر کرده زود میری تو فاز ازدواج.اگه قصدت ازدواجه وقتی میبینی طرفت قصد ازدواج نداره الکی وقت خودتو هدر نده.در جوابش باید میگفتی اتفاقا خودمم به همین نتیجه رسیدم،تو بدرد من نمیخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بحث سادگی نیست. رفتار تو سادگی و حماقت نبوده. هر کسی از رابطه یک چیزی می‌خواد. شما رابطه‌ی صمیمانه تر می‌‌خواستی. رابطه‌ی بین دو تا انسان می‌خواستی که جنبه‌ی احساسی و عاطفی و دل بستن یکی از مهم ترین قسمت‌هاش هست. ایشون احتمالا یک رابطه‌ی ویترینی می‌خواسته یا برای نشان دادن به دوستان یا برای رابطه‌ی جنسی. یعنی چی که بهم دلبسته نشیم؟ مگر سنگ و آجر هستید؟

به نظرم درسی که باید از ماجرا بگیری اینه که معیارهای شروع آشناییت را باید محکم تر کنی. پولدار بودن آخه که نشد معیار!! باید فردی که می‌خواهی باهاش آشنا بشی مدتی زیر نظر بگیری. رفتارهاش رو بشناسی. اینجای کارت غلط بوده. نه اینکه بیایی و شخصیت خودت را برای مورد پسند بودن یک عده آدم نادرست که خودشون هم قبول دارند آدم درستی برای زندگی و ارتباط طولانی مدت نیستند خراب کنی! داری اشتباه نتیجه گیری می‌کنی.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

قصدش دوستیه عزیزم 

پسرا تو ازدواج دنبال دختر خوب میگردن 

تو دوستی نه 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
زیادی آویزون بازی درآوردی فکر کرده زود میری تو فاز ازدواج.اگه قصدت ازدواجه وقتی میبینی طرفت قصد ازدو ...

پسرا الان انقد روشون زیاد شده ک نگاه میکنن تو چشات میگن رابطه میخوایم یا دنبال تفریحیم خیلی عوضی شدن دگ

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

زیادی آویزون بازی درآوردی فکر کرده زود میری تو فاز ازدواج.اگه قصدت ازدواجه وقتی میبینی طرفت قصد ازدو ...

اره احتمالا.خب نمیخام اینطوری باشم باید چیکارکنم.

من دنبال راهکارم نه دلیل این اتفاق.رفتنش ک برام مهم نیست میخام دیکه این اتفاقا نیفته

خداجونم ناامیدم نکن

میخواددختربازی کنه قصدش ازدواج نیس براهمین حیفش میاد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

سلام اون منظورش دختر بی قید هست که فقط،دوست باشن و کاری به کارش نداشته باشه

ولی شمو خوبین و ان شاالله منتظر خواستگار خوب باشین،تا ازدواج کنین، یکد که قدرتون رو بدونه و شما رو برای همیشه بخواد و به عنوان شریک زندگیش

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
اره احتمالا.خب نمیخام اینطوری باشم باید چیکارکنم. من دنبال راهکارم نه دلیل این اتفاق.رفتنش ک برام م ...

راهش اینه که اجازه بدی طرفت خودش جایگاهشو تو ارتباط مشخص کنه.فقط به اجازه بده باهات ارتباط بگیره بقیشو بذار اون پیش ببره.ببین اول اصلا تو خوشت میاد ازش یا نه.اولویت با توعه که ببینی از اون خوشت میاد یا نه.بعدم معیارهاتو عمیقتر کن.بدار اخلاقشو نشون بده.پول و خوشگلی که دلیل خوبی نمیشه.اونم تو این زمونه.بذار ببین طرفت چقدر آدم حسابیه،اخلاقش و رفتاراش چطوره.بذار خودش خودشو ثابت کنه.نیازی به مغرور بودن هم نیست.وقتی اوایل ارتباط به چشم یه فرصتی که به طرفت دادی نگاهش کنی دیگه رفتارت متفاوت میشه.بعدشم خیلیا اول به قصد دوستی میان جلو و بعدها قصدشون ازدواج میشه و خیلیا هم به قصد ازدواج میان و بی نتیجه میرن پی کارشون.درهارو نبند ولی خودتو علاف کسی نکن.اهداف خودتو دنبال کن تو این مسیر حتما یه پسر خوب پیدا میشه که با همه وجودش بخوادت.همین هدفمند و فعال و پویا بودن خودش یکی از عوامل انتخاب آقایون هست.نشون میده با عرضه و مستقل و قوی هستی.به هیچ پسری هم اجازه نده زیادی بهت نزدیک بشه.معروفترین روانشناسا میگن هرگونه ارتباط جنسی مانع به تکامل رسیدن عشق میشه.عشق یه نیرویی هست که دو طرف رو برای ازدواج مشتاق میکنه. و بعد از ازدواج به شکل دیگه ایی ادامه پیدا میکنه.اگه میخوای ازدواج خوب و به موقع و عاشقانه ایی داشته باشی نباید اجازه بدی کسی به لحاظ جنسی بهت نزدیک بشه،حتی در حد بوسه.چون نهایت آرزوی مردی که عاشقته اینه که بهت برسه.اگه بذاری همون اول بهت دسترسی پیدا کنه این فرصت عشق و تمنا رو که مبنای ازدواجه رو ازش گرفتی.

۲۵

خب پس الان دیگه تو سنی هستی که باید به ازدواج فکر کنی و روابط هدفمند داشته باشی.دیگه فقط دوست شدن عمر و فرصتهای تورو خراب میکنه.غصه پول و ظاهر اون آدمو هم نخور.اولویتت رو بذار شخصیت طرفت.بعد پول و ظاهر و تحصیلات طبق نظر خودت.