2777
2789

از بس همه خواب دیدن برام که بچم پسره خودمم که از اول بارداری فقط البالو خشکو لواشک دستمه و خداروشکر یکبار هم بالا نیاوردم همه چی خوب هرکی میدید میگفت پسر بارداری خوشگل ترم شدم 

امروز گفت بچت دختررررررههه

قیافه من😐😐😐😐گفتم وااااا مگه میشه دکتره گفت چیشده دختر نمیخاسی گفت نه بخدا فرق نداره برام ازبس بهم گفتن بچت پسره الان تو شوکم وگرنه من که عاشق دخترم💗💗💗

یعنی علایم رو واقعا نمیشه اعتماد کرد بهش

کی مثله من بوده بچهااا 

میترسم اشنباه کرده باشه ولی خب جای معتبرم رفتم 210تومن شد سونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت قبل سه ماه خوشگل بشی بدون شک دختره..... منم هرکی می بینم میگه پسره ولی به حرف هیچکی اعتماد نمی کنم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

به منم همه میکفتن علائمت دختره پسر بود اصلا علائم معتبر نیست فداتشم ایشالا سالم باشه ایشالا سه چهار سال دیگه خدا به منم دو سه قلو دختر بدددده😍😍😍😍😍ننههه😍😍😍😍

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من از اول بارداریم تهوع داشتم تا الان ...ترشی وشوری هم دوست داشتم بارداری مزخرفی داشتم در کل بچه ام پسره ..اصلا جنسیت ربطی به علائم نداره

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

من تاره از ترشیم بدم میومد بنی لب نمیزدماااا فقط شیرینی پسر بود

میبینی علائم متفاوته

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من از اول بارداریم تهوع داشتم تا الان ...ترشی وشوری هم دوست داشتم بارداری مزخرفی داشتم در کل بچه ام ...

منم تا روز زایمان داشتم بالا اوردن برام طبیعی بود دیگه صبحا تا بیدار میشدم میدونستم بعد دهددقه بالا میارم😂😂😂همینجوری تا شب ادامه داشت