2777
2789
عنوان

بچها سونو انومالی بودم امروز هنوز شوکه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 41 پست
من تو حاملگیم شوری دوست داشتم..تا ۴ماهگی حسابی بالا میاوزدم..از بوی مرِغ بدم میومد..بچه هم پسره

منم هفت  هفته ام شوری دوستدارم. اصلا تهوع ندارم .از بوی مرغ کمی بدم میاد. بنظرتون بچه من چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو بودم استارتر توشوک بودم ن خوشحال ن ناراحت  

دقیقا ولی شوهرم از وقتی فهمیده دختره خیلی بیشتر بهم توجه میکنه محبت میکنه با اینکه پسر دوست داره ولی انگار یهویی غافلگیرمون کرد دخترچی و مهرشو انداخت تو دل جفتمون

منم هفت  هفته ام شوری دوستدارم. اصلا تهوع ندارم .از بوی مرغ کمی بدم میاد. بنظرتون بچه من چیه؟

عزیزم الان این تایپ دقیفا براهمینه دیگه به هیچ عنوااان علایم قابل استناد نیست هی هم نزار بقیه بگن برات که بچت چیه چون بعد چهارماه بهش عادت میکنی و یهویی میری سونوواگه برعکس بشه مثله ما شوکه میشی

دقیقا ولی شوهرم از وقتی فهمیده دختره خیلی بیشتر بهم توجه میکنه محبت میکنه با اینکه پسر دوست داره ولی ...

من شوهرم خیلی پسر دوسته ولی نمیدونم چی شد از وقتی فهمیده دختره میگه خداروشکر دوسدارم دومی هم دختر باشه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
من شوهرم خیلی پسر دوسته ولی نمیدونم چی شد از وقتی فهمیده دختره میگه خداروشکر دوسدارم دومی هم دختر با ...

دقیقا مهرشونو با خودشون میارن خداروشکر

انشاا.. بسلامتی زایمان کنی عزیزم

منم انقد تهوعم شدید بود میگفتن دختره ولی پسرشد نی نی نازم

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
دقیقا مهرشونو با خودشون میارن خداروشکر انشاا.. بسلامتی زایمان کنی عزیزم

ممنون عزیزم همچنین حالابری لباس نی نی بخری ببین شوهرت چقد ذوق میکنه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
خب منم فقط شوری و ترشی میخورم  از شیرینی بدم میاد ولی دخمله

من عاشق شیرینی بودم و از چیزای ترش بدم میومد ،بچه ام پسسررره 

از هفته ۸ به بعد شروع میشه ویار تا اخر هفته ۱۴

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝