2777
2789
من یک برنامه ریختم عکسا و فیلمارو برگردونده ولی بخاطر روت کردن نمیخوام مخاطبینش رو امتحان کنم گوشی ن ...

روت اصلا چیزه بدی نیس 

بشرطی ک درست ازش استفاده بشه

روت یعنی اجازه دسترسی کاربر به آپشنای دیگه اندروید 

من گوشی شوهرم و روت کردم خییییییلی عالی شده

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه هفته شده یعنی برنمیگرده؟؟؟

من رو انواع گوشی تست کردم و پرس و جو کردم 

حافظه بخش پنهان اندروید تا زمانی ک داده و اطلاعاته جدیدی روش نیاد قابل برگشته

من گوشی قبلیه شوهرم و یهویی فرمت کردم بدون هیچ بکاپی بعد همه اطلاعاتشم میخواست 

خاموشش کردم کلی تحقیق کردم و بعد ک یه راهه مطمئن پیدا کردم گوشیش و بعده ۱ماه روشن کردم و اطلاعات برگشت

اما ماله خودم ۲ تا عکس مهم بود پاک شد وقتی خواستم برگردونم این امکان و نمیداد چون گوشی ۳روز روشن بود و داده های جدید ذخیره کرده بود 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
روت اصلا چیزه بدی نیس  بشرطی ک درست ازش استفاده بشه روت یعنی اجازه دسترسی کاربر به آپشنای دیگ ...

اخه اکثرا دیدم گوشیشون‌داغون شده گوشی مادرم هم چند سال پیش این اتفاق براش افتاد

اخه اکثرا دیدم گوشیشون‌داغون شده گوشی مادرم هم چند سال پیش این اتفاق براش افتاد

عزیزم خب بستگی داره روت کردن یه دکمه نیس ک بزنی روت بشه

شما یسری شرایط باید داشته باشی

بعد اگر دوس نداشته باشی میتونی ب حالت اول برگردونی گوشیت و 

من گوشی قبلیم روت بود از آپشناش نهایت استفاده رو میکردم

عزیزم خب بستگی داره روت کردن یه دکمه نیس ک بزنی روت بشه شما یسری شرایط باید داشته باشی بعد اگر دوس ...

اخه این برنامه easeus میگه باید روت کنه تا من بتونم مخاطبانم رو برگردونم

اخه این برنامه easeus میگه باید روت کنه تا من بتونم مخاطبانم رو برگردونم

شما اگر تونسی با برنامه ای ک گفتم بازیابی کن اگر نشد براساس مدل گوشیت روت کن و بعد ک کارت تمکم شد از حالت روت خارج کن