یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اگه چسبندگی لوله هات جزئی هست با فیزیوتراپی امکان باز شدن هست تجربه ام رو میگم من یکی از لوله هام مسدود اون یکی چسبندگی شدید داشت تو همین سایت خانمی با وجود بسته بودن هر دو لوله بعد از فیزیوتراپی باردار شده بود منم شروع کردم به فیزیوتراپی رفتن با دستگاه دیاترمی حدود سی جلسه بعد از اتمام مجدد عکس گرفتم که یه لوله کامل بدون مشکل باز و اون یکی نوشته بود از راه دیگه بررسی بشه ممکنه اسپاسم داشته و مسیر لوله مشخص نیست
به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم اگه چسبندگی لوله هات جزئی هست با فیزیوتراپی امکان باز شدن هست تجربه ام رو میگم من یکی از لوله ...
ممنون عزیزم از اینکه اومدی و تجربه ای ک داشتی رو بهم گفتی مال من جفتشون مسدود یعنی میشه باز شه بعد هرجلسه هزینش چقدر میشه و شما تا چند جلسه رفتین ک باز شد؟؟
ممنون عزیزم از اینکه اومدی و تجربه ای ک داشتی رو بهم گفتی مال من جفتشون مسدود یعنی میشه باز شه بعد ه ...
عزیزم من 25 جلسه فرصت شد برم هر جلسه 40دقیقه دیاترمی 40دقیقه با یه دستگاه اینتر فشنال و همزمان هم ای ار که جمعا هر جلسه 25 تو مان میشد من تو مرکز هلال احمر انجام دادم که قیمت ها شم ارزون تر از مراکز خصوصی بود من حتی یزد رفتم که اگه امکان دارد لاپرا بشم ولی گفتن بی فایده است و چسبندگیت شدیده و امکان بارداری طبیعی نداری حتی یه مرحله ای وی اف کردم و منفی شد شما هم اگه خواستی این راه را هم امتحان کن من بعد از عکس رنگی ماه بعد طبیعی حامله شدم هنوز برا سونو قلب نرفتم توکلت به خدا باشه این دکتر ها فقط ادم رو نا امید میکنن نمیدونن قدرت خداوند بالاتر از علم ناچیز اوناست پس نا امید نشو هیچ وقت
عزیزم من 25 جلسه فرصت شد برم هر جلسه 40دقیقه دیاترمی 40دقیقه با یه دستگاه اینتر فشنال و همزمان هم ای ...
مرسی عزیزم فقط من باید کجا این کارو انجام بدم باید اول پیش دکتر برم بعد یا نه ؟؟متاسفانه منم پارسال عید ای وی اف کردم و منفی شد و دوتا جنین دیگه برام مونده که بخاطر هزینه های بالا نتونستم دیگه برم ممنون که اومدی و امیدوارم کردی دکترا بهم گفتن شانس بارداری طبیعی رو ندارم ولی من بازم توکلم بخداست چون میدونم اگه اون بخواد هیچ چیزی غیرممکن نیست امیدوارم فرشته ی کوچولوت برات بمونه و سالم و سلامت بیاد بغلت عزیزم
مرسی عزیزم فقط من باید کجا این کارو انجام بدم باید اول پیش دکتر برم بعد یا نه ؟؟متاسفانه منم پارسال ...
ممنون عزیزم یه کاربر به اسم فاطیما تمام مراحلشو قشنگ توضیح داده بود اسم یه دکتر تو تهران رو گفت که میفرسته فیزیوتراپی من خودم چون شهرستانم و متخصص های اینجا خیلی آشنا نبودن اول رفتم با فیزیوتراپ صحبت کردم و اون راهنمایی کرد و شروع کردم به رفتن جلسات بعد چون سری قبل برا عکس خیلی اذیت شدم ایندفعه با بیهوشی تو مرکز طب آزما قم انجام دادم میتونی بری اول مرکز فیزیوتراپی و سوال کنی دستگاه دیاترمی دارن و راهنمایی بگیری تو همین سایت هم سرچ کن فیزیوتراپی برای رفع چسبندگی لوله ها و اطلاعاتت رو بیشتر کن
لوله رحم اگر بسته اصلا نگران نباشید من عمل لاپراسکوپی کردم لوله هام باز شد و ماه بعدش باردار شدم. سراغ راه دیگه ایی جز عمل نرین به من میگفتن بیا آی وی اف کن ولی عمل کردم و طبیعی باردار شدم