2777
2789
عنوان

ی لحظه ....

312 بازدید | 37 پست

خانوما شما اگه ی خانواده رو ببینید

ک ۳تا از دخترانش و یکی از پسراش طلاق گرفته باشن چ فکری میکنید دربارشون؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهل زندگی نیستن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

فکر خاصی نمیکنم

مثلا چه فکری بکنم؟

🤔

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
کلا چند تا هستن که چهارتاشونذفقط طلاق گرفتن؟

۵تا

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
میگم خاک تو سر ننه تون که این جوری تربیتتون کرده .اگه یکی طلاق بگیره مشکلی نیست ولی وقتی ۴ تا توی یه ...

خوب اگه دلایل طلاقشوتو بدونی

والا من چون دیدم خانواده ای که واااااقعا آدم نبودن و همه بچه هاش طلاق گرفتن یا طلاق دادن، (از ۶ تا بچه فقط یکیشون داره زندگی میکنه که رفت و امد زیادی با بقیه نداره. ۳ تا دختر و ۲ تا پسر جدا شدن) ذهنم ناخوداگاه منفی میشه. از طرفی دو تا خواهر هم دیدم که واقعا بدشانسی اوردن و مجبور به طلاق شدن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اهل زندگی نیستن

همه ازشون تعریف میکنن