2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شب قبل از مهمونی درست کردم صبح به باقی کارای خونه رسیدم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
آره گوشت و پیاز نفت بده ادویه بزن بعد تو تابه سبزی رو خوب سرخ کن سیاه بشه اضافه کن آب بریز لوبیا خیس ...

سبزی رو سرخ کنی سیاه بشه دیگه به درد نمیخوره که تمام خاصیت خودشو از دست میده ضررم داره، فقط باید یکم تفت داده بشه.

سبزی رو سرخ کنی سیاه بشه دیگه به درد نمیخوره که تمام خاصیت خودشو از دست میده ضررم داره، فقط باید یکم ...

آره اونم هس 

حالا من همیشه اول سبزیو پاک میکنم میشورم بعد خرد میکنم

سبزی رو سرخ کنی سیاه بشه دیگه به درد نمیخوره که تمام خاصیت خودشو از دست میده ضررم داره، فقط باید یکم ...

نه دیگه اونجور که بسوزه باید مزه خامی سبزی گرفته بشه وتو این مورد باید حرفه ای باشی تا بتونی انجام بدی 

امضا ندارم

سبزی را خیلی خوب سرخ کن

گوشتت را با پیاز نگینی طلایی شده تفت بده ، زردجوبه ، ادویه و فلفل سیاه ، نمک بزن

سبزی سرخ شده را بهش اضافه کن

بسته به میزان قرمه یک یا دو یا سه تا لیمو امانی بهش اضافه کن

دوتا حبه سیر درسته بنداز توش  ( بعد از پخت کامل خواستی سیرها رو له کن و بریز توش نخواستی هم درشون بیار)

به اندازه یه قاشق مربا خوری بهش رب بزن نه بیشتر

بذار تو زود پز به اندازه زمان پخت گوشتت که گوسفند باشه یا گوساله بذار بپزه 

بعد در زودپز را باز کن لوبیای پخته شده را اضافه کن

بچشش بر حسب میل خودتون بهش عدویه و نمک یا فلفل بزن

زیرشو کم کن تا ساعت یک یه قرمه ی خیلی خوشمزه داری