سبزی را خیلی خوب سرخ کن
گوشتت را با پیاز نگینی طلایی شده تفت بده ، زردجوبه ، ادویه و فلفل سیاه ، نمک بزن
سبزی سرخ شده را بهش اضافه کن
بسته به میزان قرمه یک یا دو یا سه تا لیمو امانی بهش اضافه کن
دوتا حبه سیر درسته بنداز توش ( بعد از پخت کامل خواستی سیرها رو له کن و بریز توش نخواستی هم درشون بیار)
به اندازه یه قاشق مربا خوری بهش رب بزن نه بیشتر
بذار تو زود پز به اندازه زمان پخت گوشتت که گوسفند باشه یا گوساله بذار بپزه
بعد در زودپز را باز کن لوبیای پخته شده را اضافه کن
بچشش بر حسب میل خودتون بهش عدویه و نمک یا فلفل بزن
زیرشو کم کن تا ساعت یک یه قرمه ی خیلی خوشمزه داری