2821
2789
عنوان

منو شانس خفنم😐

300 بازدید | 29 پست

یه خاستگار برام اومد بنده خدا خیلی خوبو خوش قیافه و خوشتیپه ینی دقیقا همون قیافه مد نظرمن

خانواده خوب😔اونوقت رفتم صحبت کنم گفت یه چیزیو باید بگم من ام اس دارم😔

خیلی ناراحت شدم واقعا متاسفانه بدلیل اینکه خیلی سر سلامتی مرد خانواده مامانم براش مهمه مجبور شدم یکم رک صحبت کنم وگفتم تو جوونی اوج جوونی پدرم مریض شدو خب مامانم خیلی مشکل پیدا کرد درسته که الان خوب شده ولی خب خانوادم نمیذارن،نمیخاستمم دلشو بشکنم بنده خدارو 

ولی خب بنده خدا که خوب نمیشه اخه خداکنه ناراحت نشده باشه

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

قبول نكني يوقت!

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاش به بهمونه دیگه میاوردی واسه رد کردنش. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
نه نمیکنم ولی چقد از قیافش خوشم اومده بود😔😣

قبول دارم چهره خيلي مهمه ولي ام اس توو مراحل پيشرفته غير قابل تحمل ميشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

قبول نکنی یه وقت ولی ای کاش اینطوری دلشو نمیشکستی .به مامانت میگفتی تا اون یه جواب بهتر بهش بده .

نه یجوری گفتم ک ناراحت نشه 😔شایدم شده

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

شما اول پیش یه پزشک می رفتید ببینید شدت بیماریشون تا چه حده.

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.