2777
2789

امشب قرار بود خانواده شوهرم عید دیدنی بیان خونمون. هرسال شام نگهشون میداریم امسال هم ک رفتیم دعوتشون کنیم پدرشوهرم قبول نکرد و گفت تو بارداری نمیایم. حالا مادرشوهرم داشت به شوهرم می گفت دیگه جلو ما غذای بیرون نذارین من بدم میاد! اونم یکی دوبار دیگه اومده بودن از بیرون غذا گرفتیم چون هیچی تو خونه نداشتیم و شوهرم اولا خرید نمیکرد زیاد. وگرنه آشپزیم خوبه و تعریف نباشه هنرمند و با سلیقه م ک همشون از من دستور غذا و دسر می گیرن و بارها براشون انجام دادم. خلاصه پدرشوهرم دید اینجوری میگه زنش گف ما اصلا نمیایم. مادرشوهرمم خیلی لجش گرف گف فقط برا چای میایم. بعد منو تو آشپزخونه یواشکی کشید کنار گف تو غذاتو درس کن ما ک اومدیم بگو دیگه درست کردم نگهمون دار!!! ولی پدرشوهرم گف ن ما ن خواهربرادرای شوهرتو حق نداری شام بدی و اگ بفهمم ناراحت میشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.