2777
2789
عنوان

دلیل برای IVF

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 49 پست
آخه مامانم خیلیییی غصه می خوره بفهمه باردار نمیشم. مشکل قلبی داره نمی خوام بهش استرس وارد کنم

بنظرم کلا نگو داری میری واسه ivf چون ممکنه بار اول نتیجه نگیری بیشتر ناراحت بشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکنم برای دو یا چند قلویی هم میشه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
پسر ۹ ساله چه مراقبت خاصی میخواد؟ باباشم که هست

وقتی که من و همسرم بیمارستانیم این بچه باید پیش یه نفر باشه دیگه .  و اینکه گویا چند روز اول استراحت مطلقم. یه نفر باید کارای بچه رو بکنه

وقتی که من و همسرم بیمارستانیم این بچه باید پیش یه نفر باشه دیگه .  و اینکه گویا چند روز اول اس ...

عزیزم به هیچ عنوان استراحت مطلق لازم نیست کاملا میتونی زندگی عادیت رو بکنی فقط چیز سنگین بلند نکن 

وقتی که من و همسرم بیمارستانیم این بچه باید پیش یه نفر باشه دیگه .  و اینکه گویا چند روز اول اس ...

بیمارستان که بیشتر از یکی دو ساعت نیست بذار خونه مادرت دلیلی نداره توضیح بدی.بچه هم کوچیک نیست باباشم میتونه مراقب باشه