علوم مدیر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 عنوان دلیل برای IVF | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 49 پست سلام. راستش من الان ۱۴ ماهه در اقدامم و باید ماه دیگه IVF کنم . ولی نمی خوام به خانواده ها بگم که اقداممون ناموفق بوده به خاطر همین کار به IVF رسیده. به نظرتون چه دلایل دیگه ای هست که براش IVF می کنند؟ 1398/01/10 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررز عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 690 واقعا نمی دونم چرا بجای آمپول پروژستورن به مریضاش هپارین میده خیلی هم آمپول دردناکیه دوتا بازوهام مت ... خوب منم آمپول آنوکساپارین رو میزدم اینو واسه این تجویز میکنن که خونرسانی به جنین خوب صورت بگیره و خون لخته نبنده ولی آمپول پرژسترون هم خیلی خوبه
shabnamyy عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24 خوب منم آمپول آنوکساپارین رو میزدم اینو واسه این تجویز میکنن که خونرسانی به جنین خوب صورت بگیره و خو ... دیگه فردا معلوم میشه نتیجه ی این سختیا چی بوده امیدوارم هیچکس مجبور نشه این راهه سختو امتحان کنه
علوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 فدات عزیزم ایشالا موفق باشی فقط قبل از رفتن واسه Ivf واسه خودت غذای مقوی درست کن سوپ حتما درست کن دو ... خیلی ممنونم از راهنماییتون
آذرماهی۷۵ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 27615 چون یه پسر ۹ ساله دارم. چند روز اول باید یکی از پسرم مراقبت کنه که من در استراحتم عزیزم اولی رو طبیعی باردار شدین؟چرا این یکی رو با ای وی اف میخوایین به وجود بیارینش؟مشکل چیه سلام 🌷
علوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3350 عزیزم اولی رو طبیعی باردار شدین؟چرا این یکی رو با ای وی اف میخوایین به وجود بیارینش؟مشکل چیه نه. پسرم رو طبیعی همون ماه اول اقدام باردار شدم. دکتر میگه ناباروری ثانویه با علت ناشناخته گرفتم