2777
2789

سلام

خیلی خیلی ممنونم که اومدید 

لطف بزرگی در حقم میکنید اگر به تاپیک قبلیم‌مراجعه کنید کامل نوشتم قضیه رو اگر اینجا کپی کنم تکرار میشه و دوتا تاپیک شده.

ازتون ممنون میشم بیاید بگید در مقابل این رفتارشون باید چکار کنم .

بزنید رو این تاپیک براتون باز میشه

استارتر خوندم همشو نفهمیدم چی شد🙈 الان مشکلت چیه با خالته یا مامانت که جوابشو نمیده؟

عزیزم خالم که بهم توهین کرده و دلم رو شکسته اون قدر که از اون ناراحتم از مامانم که ازش گاهی دفاع میکنه نیستم

مادرم فقط دیروز بهش گفته بلد نیستی نصیحت کنی خب نگو 😐

یعنی تایید کرده

و منم چند روزه دارم سعی میکنم که نبینمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خالم که بهم توهین کرده و دلم رو شکسته اون قدر که از اون ناراحتم از مامانم که ازش گاهی دفاع میک ...

عزیزم اینکه اون دلتو شکسته که سعی کن از یاد ببری و بسپرش بخدا !! خدا خودش جوابشو میده شک نکن . 

دل شکستن خیلی بده ... 

ولی به مامانتم بگو چرا اجازه میدی بهش که هرچی میخواد باره من بکنه و شخصیتمو خراب کنه باور کن یبار مامانت بهش گوشزد کنه دیگه تکرار نمیشه ... 

اگه دیدی مامانتم چیزی نمیگه بهش یبار برا همیشه خودت یا جوابشو یا پاسو از جمعی که داره سخنرانی میکنه برو بیرون که بفهمه بهت برخورده ...

عزیزم اینکه اون دلتو شکسته که سعی کن از یاد ببری و بسپرش بخدا !! خدا خودش جوابشو میده شک نکن .  ...

اخه خالم میدونی ازوناس ازونایی که دعوایی ان ناجور میترسم ازش . بنده خدا اینجوریه مدلش

یکبار مادرم جلو اونا این حرفو زد که نمیتونه کار کنه و کار نمیکنه دو سال پیش همونجا بلند شدم گریم گرفت گفتم حتما باید این حرفو همش بزنی با هق هق رفتم تو دستشویی درو قفل کردم خالم اومد دنبالم اخر

این به ذهنم رسید حتی جواب مامانمو سرسنگین دادم به خالمم در جواب تایید حرفاش هیچی نگفتم ولی اینکه بلند بشم هیچ جا ندارم که بخوام برم یعنی کلا خانواده قاطی میکنن اینکارو کنم 

اخه خالم میدونی ازوناس ازونایی که دعوایی ان ناجور میترسم ازش . بنده خدا اینجوریه مدلش یکبار مادرم ج ...

خب حداقل به مامانت بگو میبینی که این چه مدلیه هی جلوش نقاط ضعف منو نگو . 

یکمم سعی کن اگه واقعا تو یچیزی ضعیفی جبرانش کنی .

کارای خونه مگه چین که مثلا یکی بلد نباشه . 

اگه درس خونده ایم که بگو من زمانمو گذاشتم واسه تحصیلم کارا خونه رو که هرکی تو موقعیتش قرار بگیره یاد میگیره

ولی در کل اگه کاریش نمیشه کردو و دعوایی که مشخصه بی منطقه ولش کن زیاد به حرفاشو و کاراش گیر نده هر موقع که داستان گرفته سعی کن خودتو یجوری مشغول کنی نفهمی چی میگه یه کتاب یه هندزویری چیزی بزن تو گوشت یا یکی دیگه رو تو جمع پیدا کن باش راجب یچیزی حرف بزن که حداقل اعصابت نریزه بهم 

خب حداقل به مامانت بگو میبینی که این چه مدلیه هی جلوش نقاط ضعف منو نگو .  یکمم سعی کن اگه واقع ...

ممنونم نه واقعا اونجوری هم نیستم ولی خب تو زندگی اصلی نرفتم که کسی ببینه در اون حد رو  ، بالاخره همه خودشونو تو زندگی اصلی نشون میدن . حالا بعضیا تنها زندگی کردن بعضیا مشترک یا هر حالت دیگه ای.

متاستفانه من خودمم تنها با مادربزرگم و خالم و مادرم اکثر مواقع یا بقیه هم میفتن تو بحث.

هندزفیری یکبار زدم هی باهام حرف میزنن بهم‌میگن بی ادب داریم حرف میزنیم برای چی اونو میزنی