2777
2789

اونايي تا پيك هاي زندگيمو از قبل خوندند مي دونند مامان وبابام از هم جدا شدند و ما خونه پدر پدري باهاشون زندگي ميكنيم خسته شدم از اتاقم تخت خوابم شكست بابام نبرد درست نكرد اتاقم اصلا دوست ندارم انگار اتاق نيست داخلش يه خونست وسايل همه چيز بابام توش خسته شدم دوست دارم از اين بدبختيام بيام بيرون ميخوام دوباره اتاقمو تبديل به اتاق دخترونه كنم نه اينكه بابا طويله ش كرده منظورم هرچي وسايل ريخته توش تا يه حرفم ميزنم  اعصباني ميشه واقعا از زندگيم خسته شدم تو رو خدا راهكار بدين 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کافیه درست و منظم بچینی تا نظم پیدا کنه

کلا شلوغی روح آدم و کلافه و عصبی میکنه

نظم به آدم آرامش میده

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

تنها جايي كه ميتونم درد دل كنم همينجاست

بابام ميگه تو وظيفه ت لباس منو أتو كني كفش مو تميز كن در باز كني من ماشين ببرم بيرون ٩٨اومده بدتر از قبل شده

فقط بلده پول بده يه محبت نميكنه

خب حودت شروع کن به جمع اوری وسایل اضافی بابات و مرتب کن اتاقو بعد با یه سری چیزای ساده و دم دستی اتاقت رو دکور بده ؛ 

مثلا با چندتا تخته شلف و ... درس کن ، خودت گلدون درس کن و گل بذار ، با روزنانه و کاغذرنگی درسش کن، با کامواو...لوستر درس کن ؛ 

تونت سرچ کن خیلی چیزای باحالی هس ، هم سرگرم میشی هم اتاقت روبه راه و باحال میشه

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
فقط کافیه درست و منظم بچینی تا نظم پیدا کنه کلا شلوغی روح آدم و کلافه و عصبی میکنه نظم به آدم آرام ...

مانقدر وسايلاش زياده هر چي مرتب ميكنم انگار بدتر ديگه كلافه شدم يه دونه كمد هم نداره

خب حودت شروع کن به جمع اوری وسایل اضافی بابات و مرتب کن اتاقو بعد با یه سری چیزای ساده و دم دستی اتا ...

مرسي 

ميخوام بهش بگم تخت مو درست كنه 

اين شلف رو چگونه ميتونم تهيه ش كنم

پاشو همت کن عزیزم  یکم جمعو جور کن تمیز کن بهتر بشه حداقل

منظورم اين نيست الان نامرتب الان تميز تميز منظورم توش  انقدر وسايل هست از تشك اينا ي خونه قبل مون بگير تا بقيه نميدونم چكار كنم مرتب كنم