اگه خواهر شوهر شما دم به دقه نوار عروسیتون رو بخواد بگیره وقتی مهمون میاد نشونشون بده ناراحت میشین؟ خواهرشوهر من تو یه ساختمونیم هر وقت مهمون میاد خونشون میاد میگیره که مهمون داریم بده ببینیم، بدتر از اون از خودم هم نخواسته از شوهرم خواسته وقتی که من خونه نبودم، چیکار کنم دست برداره
دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
دوستان لطفا بگین دیگه نظر شما چیه، انگار یعنی معنیش اینه که تو مهم نیستی، خودش دید ها من میرم بیرون خونه نیستم رفته از شوهرم گرفته، اونم به من زنگ زد جاشو بپرسه بهش گفتم ها کپی رو بده اصل رو نده، برداشته اصل رو داده، اصلا انقد حرص میخورم از کارش، بدم میاد ازشون،
دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
من اصن ندادم ببینن گفتم شکسته😂 باور نکردن ولی خب جم شدن
بابا یه بار دوبار باشه عیب نداره که، هر کس میاد خونشون زود میگن نوارارو بیارین ببینیم، خیلی حرص میخورم، حالا ایندفعه بیشتر از دست شوهرم عصبانیم که برداشته اصل رو داده با اون بچه های سرتق خواهر شوهرم
هر جا شوهرت فیلم رو گذاشت یواشی بردار یه جا قایم کن.ب صورت مخفیانه. سری بعد اومدن بگیرن دیگه پیدا نشه. یا فیلم رو کپی کن بعد از این اصلی پاک کن و بزار سرحاش.