2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاید

44 بازدید | 2 پست

سلام

میگن زن باردار بخاطر سختی که میکشه عین مجاهد در راه خداست لطفای باردارهایی که متن منو میخونن دعاکنن برام

من دردزیرشکم داشتم دوماه قبلش دردشدیدویه طرفه رفتم سونو5 سی سی مایع ازاد دراندنکس راست داشتم دکترم ترسیدگفت شاید بارداری خارج رحمی باشه تیتردادم منفی بود صفر

11اسفند باز دردزیرشکم رفتم ازمایش جواب شد12

سه روز بعد تیتردادم شد340.5 ...بخاطر دردوکمردرد 26 اسفند رفتم سونو5 هفته ساک وکیسه زرده دیده شدو10 سی سی مایع ازاد در کلدوساک خلفی

دکترگفت مجموع دردکمر ودردپریودی ودلپیچه ودردمعقد واین 10سی سی تهدیدبه سقطه 

نمیدونم چرا کمردردپایین کمرم ودردمعقد ودلپیچه دارم فردا میرم سونو توروخدا دعام کنید خواهش میکنم

اخه دلپیچه برای چی دارم

اون شب تاصبح عین دردزایمان داشتم دلپیچه ی شدید که نمیتونستم صاف بایستم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

میشه برام یه صلوات بفرستید برام?

خیلی استرس دارم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.