2777
2789
عنوان

ایستادن قلب جنین میشه بدون علائم؟؟

7878 بازدید | 15 پست

بچه ها من وارد ۱۹ هفته شدم.هفته بعد باید برم آنومالی

آخرین بار واسه nt که ۱۳ هفتگی رفتم خداروشکر همه چی خوب بود

الان ۲ تا از فامیلامون بچه شون تو شکمشون مرده میخوان سقط کنن من وحشتناک استرس گرفتم😢😢

توروخدا اونایی که تجربه شو دارین بگین میشه بدون علائم بچه قلبش بایسته و مادر نفهمه؟؟؟؟

من نبض پایین رحمم حس میکنم ولی هنوز تکونای بچه رو حس نمیکنم خیلی استرس دارم خیییلیییی😭😭😭

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

منم همیشه این توهم میزنم که نکنه چیزیش شده باشه😑

1 اردیبهشت آنومالی دارم ! 

به قول خالم روزی خور دنیا باشه هیچیش نمیشه... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش ،نبض رو که حس میکنه درسته .

تکونای بچه هم برای حاملگی اول تا هفته ۲۱ وقت هست.

باز هم ی چیز شیرین بخور و دراز بکش . ی چیزی تو شکمت حرکت میکنه ،خیلی خیلی آروم شاید مثل نفخ یا حرکت ی ماهی کوچولو

منم این استرس و داشتم بسکه تو نت چرخ میزدم دیگه سعی کردم هیچی سرچ نکنم 

دکترم سونو کرد میگه ضربان قلبش منظمه و گفت خیلی کم پیش میاد بچه یهو قلبش بایسته فکر بد نکن اصلا

خدایا شکرت😍

این اصطلاحات نمی دونم چیه😅

ولی مامان من 3ماهش بود یا4 ماه رمضون بود میگف شکمم هی میپره انگار بچه خودشو سمت پایین میکشه

چن وقت بعد رفت دکتر گف بچه تو شکمش مرده😢😢😢😢

امیدوارم واس شما سالم باشه و سلامتی به دنیا بیاد

منم این استرس و داشتم بسکه تو نت چرخ میزدم دیگه سعی کردم هیچی سرچ نکنم  دکترم سونو کرد میگه ضر ...

دست خودم نیس مخصوصا این دو تا جریان که تو فامیلا پیش اومدن بدتر استرس گرفتم

نگران نباش ،نبض رو که حس میکنه درسته . تکونای بچه هم برای حاملگی اول تا هفته ۲۱ وقت هست. باز هم ی ...

راس میگی توروخدا؟یعنی این درد کوچولو که پایین رحمم حس میکنم یعنی همه چی اوکیه؟

این اصطلاحات نمی دونم چیه😅 ولی مامان من 3ماهش بود یا4 ماه رمضون بود میگف شکمم هی میپره انگار بچه خ ...

یعنی چی میپره؟؟؟؟

یعنی مث نبض که حس میکنیم؟؟؟😢

دست خودم نیس مخصوصا این دو تا جریان که تو فامیلا پیش اومدن بدتر استرس گرفتم

میفهمم چی میگی ،مخصوصا بارداری اول ،توکل کن به خدا .

هر روز

ده تا آیت الکرسی پهلوی چپ 

ده تا راست

سوره حجرات واسه عدم سقط 

سوره قلم واسه سلامتی نوزاد

یعنی چی میپره؟؟؟؟ یعنی مث نبض که حس میکنیم؟؟؟😢

ای واااای نمیخواستم نگرانت کنم

من دقیق از حسش خبر ندارم؛ البته دکتر گف به خاطر تیرویید مامانم بچه از بین رفته 

نگران نکنی خودتوها ان شالله هیچی نیست گلم😘😘😘

راس میگی توروخدا؟یعنی این درد کوچولو که پایین رحمم حس میکنم یعنی همه چی اوکیه؟

آره چرا نباشه ،زنداداش من سن حاملگیش سه هفته از من جلوتره و بچه سومشه از ۱۶ هفتگی حرکاتش رو احساس میکرد وقتی ۱۷ هفته بودم به من میگفت تو هم باید حس کنی ،نگران شدم سرچ کردم دیدم زده تا ۲۱ هفته تو بارداری اول وقت داری .

۱۹ هفته بودم ی چیز شیرین خوردم و دراز کشیدم و بعد نبض سریع حس کردم از دو روز بعد فهمیدم این احساس گاز کوچولو تو شکمم نی نی ه. قبلا هم این حس و داشتم ،اما چون بارداری اولم بود نمیدونستم .

عزیزم چرا دیر میری انومالی؟ بهتر بود تو 18 هفتگی میرفتی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗