من یه دفه وقتی خواب بود باشماره ی اون روگوشیم تل نصب کردم بعدم پیامه تاییدو پاک کردم از گوشیش
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان پاک کردم ولی باید رمز گوشیشو داشته باشی داری؟
بعد تو گوشی خودت تلگرامو یا اگه از سروش استفامیکنه سروشو نصب کنی برا ثبت نام شماره شوهرتو بزنی بعد پیاماش همزمان برا توام میاد
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
ممنون بعد اینکه هک کردم رو گوشیش نمیاد که یکی داره از حسابش استفاده میکنه
اگه بره تو تلگرامش قسمت نشست های فعال نوشته ک دونفر در حال استفادن
دعا کن نره😁