__mahdieh__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 760 عنوان دلتون میگیره چیکار میکنید؟ :) 151 بازدید | 25 پست برای هممون اتفاق می افته که یهو بی دلیل با با دلیل دلمون بگیره..اون وقتا چیکار میکنید حالتون خوب شه؟پ.ن: بعضی وقتا دوس دارم یه شماره رو اتفاقی بگیرم و باهاش درد و دل کنم اما میترسم از شانس خوبم طرف به جرم مردم آزاری ازم شکایت کنه 😁 + یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :)) _ ولی اینکه صدای خنده های منه... + دقیقا :) 1398/01/09 | 11:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48696 بعضی وقتا ک دلم از کسی گرفته باشهمی نویسم ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
__mahdieh__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 760 بعضی وقتا ک دلم از کسی گرفته باشه می نویسم منم خیلی می نویسم ولی متاسفانه اصلا روم تاثیر نداره + یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :)) _ ولی اینکه صدای خنده های منه... + دقیقا :)
sauna عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 10245 من میرم روی یک پل عابر خلوت میشینم با هندزفری بلند اهنگ گوش میدم و کتاب میخونم. ب طرز عجیبی حالم خوب میشه
_nilay عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 99443 آهنگ میذارم میرقصم😁لاک میزنمخرید میرم زنگ میزنم دوستام بریم بیرون 🙄 سر داداشم جیغ میزنم🤦♀️😂 nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...
اسطوره۲۰ عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 7419 من گاهی فیلم موردعلاقمو و اهنگ رو میزارم .گاهی چندقطره گریه میکنم .گاهی سرمو گرم اشپزی یا کاری میکنم مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
__mahdieh__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 760 تو تی نی سایت درد دل میکنم.گریه میکنم و میخوابم من نمیخوام کسی رو ناراحت کنم به خاطر همین می ریزم تو خودم ولی خب هر کس تحملی داره + یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :)) _ ولی اینکه صدای خنده های منه... + دقیقا :)
_wonder__woman_ عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 2941 سلام زن دایی خوبی؟ دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
__mahdieh__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 760 تلفن کن یه جا فوت کن .😁😂 جووون راهکار 😂😂😂 + یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :)) _ ولی اینکه صدای خنده های منه... + دقیقا :)
__mahdieh__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 760 من میرم روی یک پل عابر خلوت میشینم با هندزفری بلند اهنگ گوش میدم و کتاب میخونم. ب طرز عجیبی حالم خوب ... چه خوب 😍 مرسی + یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :)) _ ولی اینکه صدای خنده های منه... + دقیقا :)