2777
2789

پسرم ۴ سالشه شیطونه و ادیت میکنه و اصلا حرف گوش نمی ده حرف حرف خودشه. امروز میخایم بریم تهران و از اون طرف شمال. تهران خونه عمه ام میرم از الان هول دارم شب اونجا شیطونی میکنه دست به وسایل میزنه رو مبل می پره و ... تازه میخاد همش مورد توجه باشه می پره وسط حرف بزرگترها و همش میخاد با اون حرف بزنن . از سر و کول داداشم میره بالا . خوش سرگرم نمیشه ... . الانم داره نق نق میکنه نریم تهران بریم شمال . تهران چه بدرد میخوره مثل ادم بزرگا بحث میکنه . ..‌

به خاطرش دلم نیست برم و از طرفی چند روز تعطیلات و تنهایی 

چه پیشنهادی دارید ؟ 

بچه های شما چه جورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکل دارم البته۱۹ماهشه ولی واقعا شیطونه همش دست ب صفحه تلوزیونا میزنه دکمه ریسیور فندک گاز،کلید برقو فشار،میده واقعا شرمنده میزبان میشم با هیچ راهکاری نمیتونم ارومش کنم

تو خونه خودم محدود نمیکنم بیخود دعواش نمیکنم توجه کافی دارم ولی بیفایدس

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منم این مشکل دارم البته۱۹ماهشه ولی واقعا شیطونه همش دست ب صفحه تلوزیونا میزنه دکمه ریسیور فندک گاز،ک ...

خیلی سخته 

خدا کنه خوب بشن امیدم به سال دیگست

حالا بجه شما کوچیکتره 

ای بابا من امید داشتم خوب بشع....از من سه سالش ی چند تا مهمونی رفتیم انقد غررر زد ک نگوو فکر کنم الان همه فکز میکنن بچم مشکلی داره...جند جا ک ی رب تو راه مله وایستادیم تا بیاد توووو...مسافرت کلا کنسل کردم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ای بابا من امید داشتم خوب بشع....از من سه سالش ی چند تا مهمونی رفتیم انقد غررر زد ک نگوو فکر کنم الا ...

اره منم‌مهمانی که باهاش رفتم ادیت کرد خیار میخورد . دمپایی شوهر عمه اش و پرت کرد وسط سالن و ...‌ 

مسافرتم مامانم اصرار کرد اومدم . باز خدارا شکر فعلا بد نیست دیشب رسیدیم