2777
2789

ای جوون ب سلامتی برا منم دعا کن سر زایمانت ب اونچه ت. دلمه برسم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پمپ درد بگیر ،ب دکترت بگو تو بیهوشی یا بی حسی شکمت رو فشار بدن ،با خودت فلاسک چایی ببر ، بار اول که قراره راه بری کاملا صاف راه برو هر چند خیییلی سخته 

پیشاپیش قدم نو رسیده ات هم مبارک باشه 

بسلامتی باشه گلم 

انشالله شب زایمان همه منتظرای نی نی.

من تا بحال زایمان نکردم. 

اما خب ی چیزی شنیدم اینکه 

حتما مقداری با خودت انجیر ببر 

بهتره بزاری کمی خیس بخوره. 

اخه بعد عمل تا شکمت کار نکنه مرخص نمیکنن .

بیش تر که فکر میکنم میبینم بردن ی شلوار راحتی که کمرش دکمه نداشته باشه و کمی کش باشه ببری بهتره 

من دو روز سز شدم😍 کدوم شهرین شما؟

سلام قدم نو رسیده مبارک 

دو روز از سز گذشته،حالت خوبه ؟ سرپایی ؟میتونی به بچه برسی؟

ببخشید خیلی پرسیدم چون خودم دو روز دیگه سز میشم ،کسی  ندارم بیاد پیشم شوهرمم میره سرکار 

حتما پمپ درد بگیر ،ب دکترت بگو تو بیهوشی یا بی حسی شکمت رو فشار بدن ،با خودت فلاسک چایی ببر ، بار او ...

ممنونم سلامت باشين

پمپ درد قبل از اینکه برم بیمارستان باید بگیرم؟ خود بیمارستان نمیدن؟