2777
2789
عنوان

نتیجه ی فوضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم براش چی کشید امشب تازه بابام قهر بودن ولی توی ماشین بابام همش پرسید چرا رفتین توی اتاق نکنه میخواسته ادیتش کنع مامانم گفت خیلی خوشم نمیاد ازشون

I am nurse
خدا حفظش کنه. یکم باهاش تنهایی حرف بزن اگه خودش خواست میزاره بیشتر حرف بزنی اگه نخواست اذیتش نکن تو ...

تصمیم دارم هیچی نگم چون اون دلش نمیخواد من بدونم امشب خیلی به شوخی میپرسیدم ازش ولی نمیگفت

I am nurse
الانم پدرت یکم حساس شده چیزی نگی بهتره تا پدرت آروم بشه بنده خدا حق داره شوهر من چشم نداره خواستگار ...

من پدرم قبلا ازدواج کرده ویک بچه کوچیک داشت که مامانم بزرگش کرد والان ازدواج کرده ومستقل هست واینو من ازکودکی میدونستم  امشب یهو دیدم مامانم هم قبلا ازدواج کرده دیگه مردم

I am nurse
[QUOTE=85590288]دختر برای مادر یعنی سنگ صبور مطمئن باش به زودی همه چیو متوجه میشی  تا سرشب دل ...

بروبابا چیکارش داری بیچاره رو حالا دوست داشته نخواسته بدبختیاشا برات بگه یه قضیه تلخ رابرات بگه چه لطفی داره تازه من شنیدم پدر مادرایی که ازبدبختیاشون واسه بچه میگن انگار دارن بهش تحاوز میکنن حالا هوای روحت راداشته اصلا کارش کاملا درسته انگاردلت میخوادبی خود متهمش کنی بنازم مامانتو که اینهمه سال نخواسته خاطرتت رامکدر کنه قدرشا بدون دل میخواد که همچین چیزیو تودل نگه داری

من پدرم قبلا ازدواج کرده ویک بچه کوچیک داشت که مامانم بزرگش کرد والان ازدواج کرده ومستقل هست واینو م ...

الهی مادرت چه بزرگواره . ناراحت نباش در هر صورت چیزی عوض نشده با این مسئله راحت کنار بیا