2777
2789
عنوان

اعصابم خورده از دست خواهر شوهر با سیاستا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 72 پست

ببخشید عزیزم ناراحت نشو ولی من اصلا اشکالی تو این موضوع نمیبینم بعضی کامنتای کاربرا رو که میخونم میگم خدا به داد مادرشوهراشون برسه و همچین عروسایی نصیب هیچ کس نکنه یکم حساسیتاتونو کم کنید حالا چی میشه خواهرش از راه دور اومده دو روز با هم برید گردش یا به نظرش داداشش بدون ریش قشنگتره نظرشو گفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم شوهرت اینجا باید دست بکار بشه برای فهموندن اینچیزا نه تو. یبار دبگه که گفت ریشاتو بزن شوهرت بگه باشه و نزنه بعد که ازش پرسید چرا نزدی بگه فاطمه دوست نداره دیگه نزدم. اینجور که پیش بره دبگه دخالت نمبکنند

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
ارهههههه بعد ک زده میگه خواهر چندشش گفتهههههه

پس دیگه تمومه کار از کار گذشته. شوهرت به حرفشونه کاری از دستت برنمیاد. ظاهر ادم فقط به همسرش ربط داره من شوهرم بهم نگه ریشاشو بزنه دیگه باهاش حرف نمیزنم😒

چقد حساسی🙄😐😧😧😧

این یکمش،واسه امروز،تازه نصف کارای امروزش رو نگفتم،کار همیشه ش،پیلههههههه،حالم ازش بهم میخوره

ب خدا منم داداش دارم اما تمام حواسم ب خانم داداشم همیشه هوادارشم،مبادا رفتاری گفتاری داشته باشم ناراحت بشه،حالا این اویزون احححححح

شوهرت باید وقتی میگه ریشت و بزن بهش بگه خانومم اینجوری دوست داره و فقط اون میتونه بگه ک بزنم یا نه&n ...

پیش من نگفته اگه میگفت ک من میگفتم من اینجور دوست دارم 

حالا فردا شاید ببینم چی بگم ک حواسش جمع بشه و کم دخالت کنه و اینقدر مظلوم نمایی نکنه، و حرف رو کش نده و ب گوش کسی نرسونه

چه ایرادی داره ناز و ادا اطوار بیاد ؟خب داداششه  منم برا داداشم همینطورم هوای خانومشم دارم ... ...

منم داداش دارم،عرض کردم جونمم واسش میدم اما من همیشههههه مواظب حرکاتم هستم،

این فوق العاده کاراش چندش،

ب ظاهر از لحاظ مذهبی از من بالاتر،اما عملا نمیدونه چی ب چیه؟

چ پوشش چ رفتار با داداشش

پیش من نگفته اگه میگفت ک من میگفتم من اینجور دوست دارم  حالا فردا شاید ببینم چی بگم ک حواسش جم ...

تو بگی که بدتر لج میکنه شوهرت باید بگه 

بعدم بیخیال باش شوهرت انجام نده اونم میشینه سر جاش

ولی تا زمانی که شوهرت ب حرفاش گوش میکنه کاری از دستت بر نمیاد