2777
2789

سرم داره میترکه،از بس فکر و جوش کردم 

خواهشا راه حل بدین من جور این چندش رو بشونم سر جاش

مدام دنبال ناز اوردن واسه شوهرم،یا آویزون،

الان ک خواهرش از شهرستان اومده ،مدام میگه ببرینش بیرون گناه داره،فلان و...

نمیدونم از کدوم کارای حسودانه و احمقانش بگم،

مثلا امروز برداشته ب شوهرم گفته ریشات زو بزن ب اون چههههههه ربطی داره

الان مدافعین نریزن سرم،خودم حاضرم خدا شاهد جونمم واسه داداشام بدم ولییییییی تو زندگیشون دخااااالت نمیکنم،نار و ادا اطفار در نمیارم،همیشه هم هوادار خانم داداشمم

اما این چندشا یکی از یکی دیگه بدتر و اویزون تر،

میخوام این دفه ک دیدم ی تیکه ای چیزی بگم،یچی یادم بدین بگم

قبلا غیرمستقیم و مستقیم گفتم زیاد جواب نداده الان چ راهکاری دارین با سیاستا

بنظرم بیشتر رو شوهرت کار کن تا خواهرش 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار که نظرشونو تحمیل کنن دو دفعه نه بشنون خفه میشن میشینن سرجاشون 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بنظرم بیشتر رو شوهرت کار کن تا خواهرش 

دققیییییییییقا 

باید تو بشی همه چیزش 

تنهامسی ک نظرش براش مهمه

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

چه ایرادی داره ناز و ادا اطوار بیاد ؟خب داداششه 

منم برا داداشم همینطورم هوای خانومشم دارم .....

اگر زن داداشم ببسنم همچین فکری داره خودم از زن داداشم دور میشم نه از داداشم

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
چه ایرادی داره ناز و ادا اطوار بیاد ؟خب داداششه  منم برا داداشم همینطورم هوای خانومشم دارم ... ...

البته در حد معقول

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "