2777
2789
عنوان

سونو ان تی و احتمال خطا

9581 بازدید | 31 پست

امروزسونو ان تی دادم ۱۱هفته و ۶روزم بود 

واسه جنسیت خیلی اصرار کردم آخر سر دکتر گفت شما از اونایی که خیلی احتمال خطا داری نشنیده بگیر که شااااید دختر باشه، اعصابم بهم ریخت قطعی بهم نگفت،کسی بوده ان تی اشتباه بهش گفته باشن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چطوری اصرار کردی؟!!! خوب بابا چهار هفته دیگه میفهمی

حالا اینهمه اصرار کردی تازه اومدی میگه چقدر اشتباهه؟!!!!

انتظار داشتی یه چیز دیگه بشنوی؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
وا چطوری اصرار کردی؟!!! خوب بابا چهار هفته دیگه میفهمی حالا اینهمه اصرار کردی تازه اومدی میگه چقدر ...

این دکتره به همه میگه شانس من نگفت با کلی اصرار احتمال خطا داد که دختره حالا موندم

واقعا چرا انقد اصرار دارین بدونین .. من مال خودمو تو ان تی دیدم .. قششنگگگگ معلوم بود دختره .  اما ازش ک پرسیدم گفت خیلی زوده و نگفت تو هفته ۲۰ بهم گفت دختررر .

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
سونوی آنومالی چندهفتگیه؟ کسی میدونه؟

۱۸ تا ۲۱

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واقعا چرا انقد اصرار دارین بدونین .. من مال خودمو تو ان تی دیدم .. قششنگگگگ معلوم بود دختره .  ...

خب کنجکاوم بدونم 

دلم میخواد یکم خرید کنم واسش

شماخودت متوجه شدی دختره؟من هیچی ندیدم جز یه هاله ای از سر و بدنش