2777
2789
عنوان

ماه رجب داره تموم میشه😭😭😭😭

238 بازدید | 18 پست

خدایا... 

چه جوری صدات بزنم مهربونم

توروخدا یه نگاهی بکن خدا

دلم نی نی میخواد خدا

خدااااااا یه نگاهی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

العي دامنت سيز بشه 

واسه منم دعا كن با دل شكستت من كه هر چي دعا ميكنم بي فايدس

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

همچین ماه گل و بلبلی هم نبود بهتر. 

در عوضش ماه شعبان میاد که خیلی خوبه و دعا ها برآورده میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
همچین ماه گل و بلبلی هم نبود بهتر.  در عوضش ماه شعبان میاد که خیلی خوبه و دعا ها برآورده میشه

همیشه تو ماه رجب که ماه خود خداست

خدا بهم نظر میکردم

امسال نمیدونم هنوز امید دارم کمتر از دو هفته دیگه تموم میشه

واسه همینه دلم خیلی گرفته😭😭😭

دخترم معجزه حضرت زهرا س برای سلامتیش یه صلوات مهمونم کنید ممنون🙏❣️اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم❣️

همیشه تو ماه رجب که ماه خود خداست خدا بهم نظر میکردم امسال نمیدونم هنوز امید دارم کمتر از دو هفته ...

ان شاء الله خدا مردات رو بده.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
منم دلم ني ني ميخواد كلش اوني كه داشتم مونده بود😭😭😭

😭😭😭😭😭😭

منم یه کار واسه همسرم تو مشهد میخوام 😭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
العي دامنت سيز بشه  واسه منم دعا كن با دل شكستت من كه هر چي دعا ميكنم بي فايدس

شما بارداری گلم؟ 

شما بارداری گلم؟ 

اره عزيزم اما زندگيم رو به راه نيست😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
منم یه کار واسه همسرم تو مشهد میخوام 😭

گلم خدا خیرت بده یادآوری کردی

دعای جوشن کبیر و واسه پیدا شدن کارهمسرت بخون حتما پیدا میکنه

من چرا غافل شده بود از دعای جوشن کبیر

خدایا شکرت حتما میخونم تا قبل از پایان ماه