2777
2789
عنوان

خلط گلوی نوزاد

63226 بازدید | 49 پست

لام پسرم سه ماهه است از دوروز پیش سرفه میکند و سرفه هایش صدا دار است روز ها بهتره ولی شب ها راه تنفسش بسته میشهانگار میخواد چیزی رو بالا بیاره ولی نمیتونه و نفس نمیکشه هر دوشب ما با انگشت کردن داخل دهنش مجبور ب بالا اوردن کردیم ک انگار خلط و اب دهان کشدار و غلیظ بود دکتر بردمش میگن احتمالا واسه رفلاکس ولی اگه هر دوشب ما کمک نمیکردیم بچم خفه شده بود  باید چ کاری انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرش رو بالاتر از بدنش قرار بده و به پهلو بخوابونش

توی سطح شیبدار بخوابونش جوری که به کمر و گردنش فشار نیاد فقط سرش بالاتر باشه

آروغشو حتما بگیر

احتمال زیاد بخاطر رفلاکس اینجوری میشه

بچه ی منم ۴ ماهگی اینطور بود و ۴۰ روز تمام سرفه کرد،فقط شربت پدی کاف کمی بهترش کرد

عزیزم یعنی راه تنفسیشم قطع میشد؟!؟ 

من کارم شده گریه 

اخه خیلی بدجور بود داشت خفه میشد صورتش کبود شده بود

سرش رو بالاتر از بدنش قرار بده و به پهلو بخوابونش توی سطح شیبدار بخوابونش جوری که به کمر و گردنش فش ...

رو سطح شیب دار میخوابونم و شیرشم حالت نشسته میدم ولی نمیدونم این سرفه ها و این خلط از کجاست دکتر میگه سرماهم نخورده خیلی میترسم دوباره اونجوری بشه

عزیزم یعنی راه تنفسیشم قطع میشد؟!؟  من کارم شده گریه  اخه خیلی بدجور بود داشت خفه میشد ص ...

دقیقا اینجوری که تعریف کردی انگار قشنگ داشتی بچه منو تعریف میکردی،میشستم بالا سرش گریه میکردم فکر میکردم دور از جونش خفه شد تمام

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
رو سطح شیب دار میخوابونم و شیرشم حالت نشسته میدم ولی نمیدونم این سرفه ها و این خلط از کجاست دکتر میگ ...

مال سرماخوردگیه،بچه ی منم بجز سرفه و این حالت دیگه هییییچ علامتی از سرماخوردگی نداشت،اتفاقا همین فصل لعنتی بود

دقیقا اینجوری که تعریف کردی انگار قشنگ داشتی بچه منو تعریف میکردی،میشستم بالا سرش گریه میکردم فکر می ...

منم همین حالو دارم دکتر نگفت واسه چی اینجوری شده بود پسرت؟!؟

شما چجوری راه گلوشو باز میکردی؟!؟خلطم بالا میاورد البته خلط نیست ی مایع ژله ای مثل اب دهن کشدار میاد بیرون

منم همین حالو دارم دکتر نگفت واسه چی اینجوری شده بود پسرت؟!؟ شما چجوری راه گلوشو باز میکردی؟!؟خلطم ...

سر پا بغلش میکردم پشت کتفشو میمالیدم تا بتونه نفس بکشه،میبردمش کنار پنجره ک هوای ازاد بخوره بش،براش دستگاه بخور سرد گرفتم،خیلی موثر بود،بدترین روزای بچه داریم بود،بعدش شیرم خشک شد از استرس

مال سرماخوردگیه،بچه ی منم بجز سرفه و این حالت دیگه هییییچ علامتی از سرماخوردگی نداشت،اتفاقا همین فصل ...

این پدی کاف و دکتر داده بود واسه چی؟!؟ اسم کاملشو بهم میگی عزیزم 

من دو شب درست و درمون نخوابیدم تازه چشامم بالاهم میره یاد صحنه هایی ک داره خفه میشه میوفتم خیلی بده نه میتونه بالا بیاره ن قورت بده باید حتما انگشت کنم توی دهنش تا هق بزنه بیاد بیرون

کدوم شهری؟ ببرش متخصص عفونی نوزاد اگر مشهدی ادرس دکتر بدم

من ماله استان گلستانم اتفاقا این دکتر اطفالی ک پسرمو میبرم هم متخصص عفونی هست گوششو معاینه کرد گف مشکلی نیست

این پدی کاف و دکتر داده بود واسه چی؟!؟ اسم کاملشو بهم میگی عزیزم  من دو شب درست و درمون نخوابی ...

۷ تا دختر چرخیدم تا آخرش یه فوق تخصص نوزادان این شربتو داد،برو داروخونه بگو پدی کاف میخام،اسمش همین پدی کافه،من ۴۰ شب نخابیدم هنوزم  ک بچم دو سالشه انگار دیروز بود ک چه بلایی سرم اومد