2777
2789

من تازه متوجه شدم باردارم الان ۶هفته هستم دیشب ماهی و شوید باقالی خوردم نزدیکای صبح خیلی درد تو شکم و زیر شکم داشتم اینا طبیعیه؟؟؟قلب جنین تشکیل بشه علائم خاصی داره؟

خدایا شکرت❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شش هفته و یه روزم بود قلب جنینم تشکیل شده بود..

باقلا دیگه نخور . ماهی هم فقط پرورشی بخور چون ماهی های دریا جیوه زیاد دارن برا بارداری مضرره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
علائگ خاصی نداشتید؟حسش میکردید؟

نه فقط یه شب دیر وقت بیدار بودم داشتم دعای توسل گوش میدادم تو گوشی که یهو دستم گذاشتم رو شکمم احساس نبض تند تند کردم بعد هیچ علایم نداشتم

نه فقط یه شب دیر وقت بیدار بودم داشتم دعای توسل گوش میدادم تو گوشی که یهو دستم گذاشتم رو شکمم احساس ...

من نمیدونم چرا استرس دارم برای تشکیل قلبش

خدایا شکرت❤❤
من نمیدونم چرا استرس دارم برای تشکیل قلبش

نه عزیزم استرس مثل سمه ... 

منم اون اوایل هی تو نی نی سایت مشکلات و اینچیزا درباره حاملگی و سقط میخوندم ترسیده بودم ولی تا حالا همه چیز نرمتل نرمال بو د حتی غربالگری دوم رو دکترم گفت لازم نیست بری بدی... شنبه هم قراره برم انومالی

فکرش نکن ایشالله نی نی سالم بیاد بغلت

سلام وقت همگی بخیر

من بعد هفت سال و با مراجعه به دکتر به امید خدا باردار شدم اول بی بی تو خونه انجام دادم دوتا خط پر رنگ در اومد بعد رفتم ازمایش بتا دادم ۱۰۰۰دراومد تا الانم باورم نمیشه باردارم ولی دوستم منو بدجور ترسوند بهم میگه نکنه کیست داری که بتا مثبت در اومد شاید باردار نیستی منن اصلا سابقه کیست ندارم و خیلی الان استرس دارم تورو خدا بگید کیست بتا مثبت میکنه ؟؟؟؟