2777
2789
ویدا دو هفته پیش ازمایش دادم.فقط هورمون شیرم بالا بود که واسه اونم اصلا قرص نداد.من سه ماهه اینجوری شدم.دکتر میگه به خاطر امپول های جلوگیری یک ماهه ای هست که سه دفعه زدم.دذصورتی که هییچ جا ننوشته عارضه قرصا اینه. دکترمو عوض میکنم.
بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ شدن رحم دیواره رحمت ناهمواری داره هورمونات به هم خورده این چندتا علت رو دیدم داشتن و اینجوری شدن
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
اناهیتا سه بار بعد عروسی امپول جلوکیری یک ماهه زدم.بعدش نزدم یه هفته بعد خونریزی‌بعد پاک شدم دوباره یه هفته بعد....حدودا سه ماهه من هفته ای یه درمیون پریودم.لاغر شدم.پاچشام سباه شده.گود افتاده.اما کم خون نشدم!!!ازمایشم اینو میگه.
همیشه از ادمایی که باهاشون داری حرف میزنی اما نگات نمیکنن و به کارشون ادامه میدن خوشم نمی اومده.دکتره چهارتا چهارتا میفرستاد توی اتاق.یکی ام رو تخت معاینه . بعد من داشتم شرح حال میگفتم داشت نسخه مینوشت.من هنور مشکلمو کامل نگفته بودم!!!!بعد رفتم ازمایش دادم.کلی پول سونو داخلی و ازمایشام شد.بخخخخدا وقتی تحویلش دادم غفط سه ثانیه نگاه کرد .ففط صفحه ی اول ازمایشمو دید.بعدم گفت برو باز ازمایش پرولاکتین یاهمون هورمون شیر بده
عزیزم دیگه پیش این دکتر نرو . این همه دکتر خوب .اتفاقا برای این جور مسائل که آدم میخواد با دکترش صحبت کنه باید یه دکتر با دقت رو انتخاب کنی که برات وقت بذاره . به نظرم فعلا نرو آزمایش جدید . برو پیش یه دکتر بهتر
دکترت رو عوض کن عزیزم. من دوسال پیش یه مدت اینجوری شدم. رفتم دکتر . تو مطبش سونو کرد . گفت کیست ریز داری چنتا. یه جور تنبلی تخمدان. قرص دوفاستون داد. سه ماه خوردم . کامل تنظیم شدم 28 روزه. خوب بودم تا 5 ماه پیش که باردار شدم و سقط شد. بعدش باز اینجوری شد پریودام. اینبار دیگه دکتر نرفتم. قطره ویتاگنوس خوردم. از ماه پیش که پریودم رو 28 روزه کرد . و الانم روز 11 دوره ی جدیدم. کلا تو دو باری که این به هم ریختگی پریود رو داشتم دقیقا مثل شما پریود میشدم بعد 5 تا ه روز پاک بودم باز دوباره پریود.. حتما پیگیری کن چون میدونم خیلی اذیت میشی و این خونریزی دائم خیلی ضعیفت میکنه.. ایشالا زود خوب شی دوستم
❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜
چشم مامان جوجو. ویدا دست گلت درد نکنه.اخه هیچکی شبیه خودم ندیده بودم.شما که گفتی دلم اروم شد.چشم گلم. امروز پیگیری میکنم