2777
2789
عنوان

میدونم ب زودی خیانت میبینم...

959 بازدید | 57 پست

شوهرم میدونم داره بهم خیانت میکنه دلیلش و بعد توضیح میدم .فقط یه سوال :

اگه دور از جون شوهرتونو تو خیابون با دختری ببینید واکنشتون نسبت ب شوهرتون و دختره چیه؟؟ک جفتشون مخصوصا شوهرتون بسوزه !!! و بعدش میرین برا طلاق با چ شرایطی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اون روز رو نیاره.

ولی اگه بشه من میشینم توی خونه و مهریه مو درخواست میکنم.

درسته عمرم هدر میره.

ولی مجبوره هم خرجمو بده هم مهریه مو

بعدم طلاق

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

اگه میخوای طلاق بگیری با استفاده از خیانت شوهر باید یه سری مدرک جمع کنی که نشونه ازدواج دومش باشه اونوقت بی دردسر حق طلاق با تو هست

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

نیازی نیست به عکس العمل سر صحنه. وقتی میدونی داره بهت خیانت میکنه و زندگیت زهر مار شده .با دلایل کافی برو جدا شو. از نظر قانون ما  این خیانت نیست چون قانون تعدد زوجات برقراره. ولی نمیتونی قبول کنی برو جدا شو. 

یه پوزخند بهش میزنم میگم لایق من نبودی از همون اولم... خوب حد و اندازه خودتو تو خیابونا پیدا کردی.....بعدم میرم از زندگیش کنار چون خودشم میدونه خط قرمزم خیانته.... همیشه هم بهش گفتم خدایی نکرده روزی این اتفاق بیوفته بدون هیچ سروصدایی میرم ولی بعد کاری میکنم که تا هفت جدوآبادت تا اعماق بسوزن

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.