اخه من هفته ۱۰ توهمشو داشتم بعد که رفتم پیش دکترم خندید گفت اوه فکرکردی کیسه اب الان چقدره که پاره هم بشه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
ببین مثلا درد یا خونریزیم داره؟ چون اوایل راحت نمیشه آب و ترشح و عرق رو تشخیص داد از هم
من تو ماه ششم یه ماده خیلی غلیظ ازم خارج شد متاسفانه. مثل یه ژله غلیظ بود .تعجب کردم.بعدش همش ازم آب کاملا انگار رفتم دستشویی خودمو شستم خیس میشدم. رفتم سونو گفتن دهانه رحم کاملا بازه استراحت مطلق شدم افتادم تو رختخواب دکترا تعجب میکردن چون فکر میکردن بچه بدنیا میاد ولی با توکل بخدا و زحمت بی دریغ مادرم من تا هشت ماهگی دوام اوردم.بعدش یه روز حالم زیاد خوب نبود درد عادت داشتم یه مقدار آب همراه خون بشکل صورتی اصلا غلیظ نبود ازم خارج شد کیسه ابم بود که داشت میترکید.همون شب عمل کردم.
🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه من اینجوربودکه خیلی ناراحت بودم صورتم ورم کرده بودشبش تب کرده بودم صبح رفتم بازاراومدم خوابیدم آب روتخت خواب دیدم ولی در نداشتم بعدناعصردردگرفتم به خونریزی وبعددردشدیدولخته دفع کردم وکم شدخونریزیم وتا7 روزخونریزی داشتم