2777
2789
عنوان

کاش من یکی دیگه بودم

387 بازدید | 13 پست

چرا انقد همه چیز برام سخت بود

چرا انقد با همه فرق داشتم

چرا انقد خدا باهام بد بود

من چه بدی کردم که از من بدش میاد

چرا بعضیا انقد راحت به همه چی میرسن..همه کارشون رو رواله ..

چرا خدا یسریارو اینقد خاص دوست داره...

این آون تصوری نبود که من از خدا  و آیندم داشتم....

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم مشکلت چیه

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
هیچی بیخیال دردو دله، اگر خدا نزارش پای ناشکری

😔

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

خب دختر گلم

همین جمله رو به خوده خداوند بگو

بیخیال درد و دلِ نزاری به پای ناشکری

میدونم دوستم داری اما سختمِ کمکم کن قوی بشم و از عهده این آزمایشات الهی بربیآم

مطمئن باش بیشتر از ما نی نی سایتیها اون دلش میخواد همین حرفهارو به خودش بگی

خب دختر گلم همین جمله هارو به خوده خداوند بگو بگو بیخیال درد و دلِ نزاری به پای ناشکری میدونم دوس ...

ممنون ولی مگه خودش نمیبینه که من بهش بگم؟ مگه ندیده؟

نمیتونم باهاش حرف بزنم دلم پره از دستش آون همه چیو دید ولی هیچ کاری نکرد

خب میدونه تو اونقدر قوی هستی که تنهایی از پس مشکلت برمیآی

میخواد همه تلاشت رو بکنی تا خودتم به خودت افتخار کنی 

حواسش هست به دل نگیر

بعدش هم موقع اش برسه همه ی کسایی که دل بنده مهربون و خوش قلبی مثل تو رو شکوندن و اذیتت کردن رو به حسابشون میرسه این رو مطمئن باش

شما زندگی خودت رو بکن 

تحصیلاتت رو ادامه بده 

به پدر و مادرت نیکی کن

امورات رو بسپار به خودش 

خب میدونه تو اونقدر قوی هستی که تنهایی از پس مشکلت برمیآی میخواد همه تلاشت رو بکنی تا خودتم به خودت ...

چقد قشنگ صحبت میکنی.آرامش میدی...چقد مهربونی که اینجوری وقت میزاری برای یکی که نمیشناسیش ولی دیگه موقعش کیه اخه؟من خیلی وقته صبر کردم خیلی چیزارو از دست دادم تو این مدت.. اگر معنی این مشکلاتی که داشتم اینه که خدا دوستم داره کاش دوستم نداشت. .کاش یجوری دیگه دوست داشتنشو نشون میداد نه با دادن غم

بازم مرسی عزیزم..حرفات خیلی بهم قوت قلب داد😘😘❤

چقد قشنگ صحبت میکنی.آرامش میدی...چقد مهربونی که اینجوری وقت میزاری برای یکی که نمیشناسیش ولی دیگه مو ...

😊 اگر فرصت کردی کتابهای صوتی 

#‍ شفای زندگی 

#‍ قدرت 

#‍ چهار میثاق 

از اینترنت دانلود کنید و گوش بدید 

باعث میشه بیشتر از قبل خودت رو دوست داشته باشی