2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

325 بازدید | 20 پست

چندروزه حالم خیلی بده پسرم اوتیسمیه بیشتر مث بیش فعالاس جلو مهمونا ابرومونو میبره باحرفاش وحرکاتش منو شوهرمم مثلا باپرستیژیم نابود میشیم یعنی

امروز خونه مامانم رفتیم جلو مهموناشون به مامانم میگفت دوست ندارم به خالش میگفت برو بی تربیت همشم میدویید اینور اونور

برا آرامشم دعا کنید دوستان😭😭😭😭

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتون مهمه یا پرستیژتون؟

قطعا مادر و خواهرتون شرایط فرزندتونو درک میکنن  و ازش دلگیر نمیشن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

(به انگلیسیTemple Grandin) ( زاده ۲۹ آگوست، ۱۹۴۷) نویسنده، دام‌پزشک آمریکایی، پروفسور و استاد علوم دامی در دانشگاه ایالتی کلرادو است. خانم تمپل یک بیمار درخودماندگی یا همان اوتیسم بود که باعث اختراع جعبه آغوشگیر برای بیماران اوتیسمی شد. در سال ۲۰۱۰ تمپل گراندین توسط تایم ۱۰۰ در فهرست سالیانه ۱۰۰ فرد تأثیرگذار جهان قرار گرفت.

بمیرم برات یه فیلم بود خانومه اتیسم داشت با بیماریش جنگید تونست بره دانشگاه همه مسخرش میکردن دانشم ...

خدانکنه عزیزم

ممنون میشم بگی

اوتیسم بیماری نیست. یک اختلاله. ولی من میگم اختلال هم نیست. چون دنیای اونا فوق العاده زیبا و پاکه. اونها دنیا رو با ی دید دیگه نگاه میکنن نه اونجوری که ما نگاه میکنیم. خداروشکر که حرف میزنه و تو حسرت شنیدن صداش نیستی. عزیزم دیدتو باز تر کن.

بچتون مهمه یا پرستیژتون؟ قطعا مادر و خواهرتون شرایط فرزندتونو درک میکنن  و ازش دلگیر نمیشن&nbs ...

نه اونا دلگیر نمیشن من ضایع میشم تربیتم زیر سوال میره

خونه کسی میره به همه دکوریا دست میزنه کاکتیو رومیریزه رو زمین و....

همه فک میکنن من مادر بی عرضه ای هستم

اونروزی عروسمون میگی تواز اول اینو به تمیزی عادت ندادی 😪😪😪

اوتیسم بیماری نیست. یک اختلاله. ولی من میگم اختلال هم نیست. چون دنیای اونا فوق العاده زیبا و پاکه. ا ...

عزیزم درست میگی اما وقتی با کسایی کع بچه هم سن وسال دارن رفت وامد میکنیم بیشتر حالم بد میشه

ممنونم ولی خوب تو میلیون تایه نفر اینطور میسه

تمپل گرندین، که در کودکی مبتلا به اوتیسم تشخیص داده‌ شد، درمورد اینکه ذهنش چگونه کار می‌کند می‌گوید؛ او توانایی خود در «تصویری فکرکردن» را بازگو می‌کند، این ویژگی به او کمک می‌کند مسائلی را حل‌کند، که شاید سیستم‌های عصبی عادی متوجه آنها نشوند. او موضوع را این‌گونه بیان می‌کند که دنیا به همه افراد طیف اوتیسم، با تفکر تصویری، الگویی، زبانی، و همه بچه‌های باهوش و تک نیاز دارد.

تمپل گرندین، که در کودکی مبتلا به اوتیسم تشخیص داده‌ شد، درمورد اینکه ذهنش چگونه کار می‌کند می‌گوید؛ ...

ممنونم که برام وقت میزاری