الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
(به انگلیسی: Temple Grandin) ( زاده ۲۹ آگوست، ۱۹۴۷) نویسنده، دامپزشک آمریکایی، پروفسور و استاد علوم دامی در دانشگاه ایالتی کلرادو است. خانم تمپل یک بیمار درخودماندگی یا همان اوتیسم بود که باعث اختراع جعبه آغوشگیر برای بیماران اوتیسمی شد. در سال ۲۰۱۰ تمپل گراندین توسط تایم ۱۰۰ در فهرست سالیانه ۱۰۰ فرد تأثیرگذار جهان قرار گرفت.
اوتیسم بیماری نیست. یک اختلاله. ولی من میگم اختلال هم نیست. چون دنیای اونا فوق العاده زیبا و پاکه. اونها دنیا رو با ی دید دیگه نگاه میکنن نه اونجوری که ما نگاه میکنیم. خداروشکر که حرف میزنه و تو حسرت شنیدن صداش نیستی. عزیزم دیدتو باز تر کن.
تمپل گرندین، که در کودکی مبتلا به اوتیسم تشخیص داده شد، درمورد اینکه ذهنش چگونه کار میکند میگوید؛ او توانایی خود در «تصویری فکرکردن» را بازگو میکند، این ویژگی به او کمک میکند مسائلی را حلکند، که شاید سیستمهای عصبی عادی متوجه آنها نشوند. او موضوع را اینگونه بیان میکند که دنیا به همه افراد طیف اوتیسم، با تفکر تصویری، الگویی، زبانی، و همه بچههای باهوش و تک نیاز دارد.