بهترین ترمیم کننده برای جای خال که برداشته شده و بصورت سوختگی جاش مونده معرفی میکنید.اینارو بقیه معرفی کردن لطفا اگه تجربه ای دارین بگید.
۱.کالی درم۲.بایودرما۳.اون
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بازم زینک بگیرید بزنید روش ضرر نداره قیمتشم کم اگر اثر نکنه دلتون نمیسوزه
ممنون
عزیزم ترمیم کننده ژنو بایوتیک استفاده کنید روزی دو بار روی موضع بزنید خیلی زود جای خالتون رو از بین میبره ، من تجربش رو دارم برای جای بخیه م استفاده کردم کامل بافت پوستم ترمیم پیدا کرد
من ترمیم کننده ی فیس دوکس میخرم همیشه بی نظیره قیمتشم ۹۸ تومنه هروقت تموم میشه دوباره میگیرم ...
ممنون عزیزم🥰