2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ..

2576 بازدید | 74 پست

خانما شوهر من قدش ۱۶۹ منم قدم ۱۵۵ من خودم میدونم قدم کوتاهه پسرمون خیلی ریزه بعد شوهرم هی میگه چرا ریزه میزه شده آخرین بار که برده بودم چکاپ دکتر گفت از پدر ومادر ریزه انتظار بچه هرکول نداشته باشید من این و به شوهرم گفتم هی گفت قد من کوتاه نیست قد تو کوتاهه این حرف و همیشه بهم میزنه میگه تو کوتاهی تو تپلی من زیاد چاق نیستما بعد چون بهش برخورد من بهش گفتم کوتاه شروع کرد به توهین و تحقیر کردن من منم بهش گفتم اومدی خواستگاری مگه ندیدی که الان چشات باز شده یهو برگشت گفت از قصد باهات ازدواج کردم میخواستم زنم پایین تر از خودم باشه اینقد دلم شکست نگو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما واسه خانوم زیادم کوتاه نیستید ولی همسرتون واسه آقا کوتاهن ،نمدونم چرا انقد بعضیااعتمادبه نفس دارن🐀😕

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

شما قدت کوتاه نیست،شوهرت کوتاهه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

با۱۶۹ قد فک میکنه خیلی رشیده شوهرت؟

بگو بشین بینیم بابا 

نکنه انتظار زن ۱۷۵سانتی داشتی با این قدت😒

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤