2777
2789
عنوان

احساس خفگی در هفته 25

216 بازدید | 7 پست

سلام من هفته25 هستم، گاهی اوقات نی نیم میاد سمت راست بالا، قفسه سینه و اصلا نمیتونم بشینم احساس خفگی میکنم، زیاد هم که میشینم درد میگیره کسی بوده مثل من باشه، چکار کردین؟ ضرر نداره؟

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
منم اینجوری بودم حس خفگی و نفس تنگی ولی الان ۲۸ هفته م خیلی بهترم

یعنی ضرر نداره مشکلی پیش نمیاد؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اول راه خفگیه...من شبا با دو تا بالش و یه کوسن تقریبا نشسته میخوابم 

آخه از من گاهی اینجوری میشه، دزار که میکشم خوبه ولی 6نیشهذکه نمیشه دراز کشید، شوهرم می‌ترسه میگه بچه نباشه له‌ش کنی خخخخخ

من رفتم یبار بیمارستان چون نفسم داشت بند میومد، گفتن طبیعیه بابا😐

انشالله که هممون نی نی 6هامون سالم و خوشگل به دنیا بیان، تا اینا به دنیا بیان ما رو پیر میکنن 😉😉